iJustified
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Bende çektim bi tane teşekkürler.
Olan versiyonu da var, olmayan versiyonu da var.Dram sanki yok gibi
Hocam bende laptop için almayı planlıyorum dediğin gibi soğutma aparatı çıkabiliyor mu kibende laptop için alicam sanirim da Heatsink ile muhtemelen laptopunkasasina temas eder ama Fiyat Inanilmaz iyi Zaten Kc3000 ve S70 Blade dengi Ssd onlarin 1 tbsi 3.500
cikiyordur hocam hepsi cikarilabilir uretiluyoHocam bende laptop için almayı planlıyorum dediğin gibi soğutma aparatı çıkabiliyor mu ki
İkisi de 4K bareminde, o zaman bunu almaya gerek yok sanırım.Olan versiyonu da var, olmayan versiyonu da var.
@Satriani
SN580'in alınması daha iyi olur bütçe yeterliyse. P300 yerine de fiyatı düşerse P320 daha güvenilir olur en azından.
Kingston renegade mı bunu hangisi alınır hocam 500 GB dandikle can çekişme yaşıyorum.Arkadaşlar akakce.com'dan bildirim gelince yakaldığım indirimi paylaşmak istedim:
![]()
Apacer AP2TBAS2280Q4U-1 2TB 7400/7000 MB/s M.2 PCIe Gen4 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
SSD listesinde high-end nvme olarak geçiyor. Dram mevcut, phison e18 kontrolcü içeriyor. Metal blok da cabası.
Ben bir tane sipariş ettim.
Anakartında 2 tane x16 yuvası varsa x4 to m.2 alıp kullanabilirsinTam çektim diyordumki anakartta 1 M2 yuvası olduğu aklıma geldi