Neler Yeni

Apacer AP2TBAS2280Q4U-1 2TB 7400/7000 MB/s M.2 Nvme SSD Gen4 4.599₺

Dram sanki yok gibi
 
bende laptop için alicam sanirim da Heatsink ile muhtemelen laptopunkasasina temas eder ama Fiyat Inanilmaz iyi Zaten Kc3000 ve S70 Blade dengi Ssd onlarin 1 tbsi 3.500
Hocam bende laptop için almayı planlıyorum dediğin gibi soğutma aparatı çıkabiliyor mu ki
 
Olan versiyonu da var, olmayan versiyonu da var.

@Satriani

SN580'in alınması daha iyi olur bütçe yeterliyse. P300 yerine de fiyatı düşerse P320 daha güvenilir olur en azından.
İkisi de 4K bareminde, o zaman bunu almaya gerek yok sanırım.
Çünkü sistem için değil oyun kurulumu için düşünüyorum. Zaten 1TB Renegade var, o sistem ve ana programlar için gayet yeterli.

 
Son düzenleme:
Ben bunun bir 1 TB halini sipariş geçmiştim ocak ayında, belirsizlik var diye markaya direkt seri numarası verip bir ticket attım ama dönüş yapmadılar. Reddit'te bir postta bu modeli ilk olarak DRAM'li Phison kontrolcülü olarak tanıtıp sonrasında DRAM'siz olarak ürettiği ve bunu başka ürünleri için de yaptığını belirten bir gönderi vardı.
İncehesap'ın teknik destek ekibi de net bilgi veremeyip "Teknik destek ekibimizde ürün fiziki halde bulunmadığı için net bilgi veremiyoruz ancak fiyatı DRAM'li ürünlere göre daha ucuz olduğu için dahili ram bulunmayan versiyonu olduğu varsayılabilir" gibi bir dönüş yapınca kutuyu açmadan iade etmiştim. Gelen ürünün kutusunda da, internet sitesindeki datasheette de bilgiler yazmıyor bu arada. Reddit postunun linkini bulursam buraya da eklerim.

Edit: Gönderiyi buldum. "Apacer is a notorious offender when it comes to component swap, they're worse than Adata. They never specify any components they use and the change is quite often pretty drastic - AS2280Q4U and AS2280Q4 both came out with DRAM and Phison controller (E18 and E16 respectively), now they both use Maxio DRAM-less solution. Do not buy Apacer drives."
 
Arkadaşlar akakce.com'dan bildirim gelince yakaldığım indirimi paylaşmak istedim:


SSD listesinde high-end nvme olarak geçiyor. Dram mevcut, phison e18 kontrolcü içeriyor. Metal blok da cabası.

Ben bir tane sipariş ettim.
Kingston renegade mı bunu hangisi alınır hocam 500 GB dandikle can çekişme yaşıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konudaki gerçekten kontrolcülü ve dramm limi Kingston renegade mı yoksa konudaki apacer mi hangisi alınır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çektim hocam ama hala ikilemdeyim konudaki ürün hakkında iptal edip Kingston renegade mı alayım yoksa bu ürün mü kalsın dramm ve kontrolcü gerçekten var mı üründe?
 
Son düzenleme:
o kadar şey yazdınız ki şimdi alınır mı alınmaz mı bu hem kendi pc me alcam arkadaşta ps5 için ikimize de soğutucu lazım
 
Geri
Top