Hocam bu apartmanı yapan müteahhit de burada yaşıyor monitörü o almıştı 2.elden apartman ilk başlarda yapılırken. Ama 2 senedir çatı katına 1 kez bile çıkmadı sadece oğlu çıkıyor arada sırada ona da 20/30 TL bir şeyler atarım söylemezSırayla kapılara tıklat kimin olduğunu öğren. Sonra ihtiyacın olduğunu belirt dediğin gibi zaten aranız iyiyse ücretsiz verirler. Yani sormadan etmeden birisinin eşyasını alman hoş olmuyor. Ne kadar değersiz olursa olsun isterse 1 TL olsun. İzin almanı öneririm.
Çalmak için mi fikir almak istedin hocam.Kimse sıkıntı yapmaz hocam ama dediğiniz gibi sorsam daha iyi olacak gibi. Monitöre markasız çin malı bir şey 900P çözünürlükte olması zaten maks 300/400 TL dur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden ?
Ben cidden sordum fikir almak istedim.
Sanırım evetÇalmak için mi fikir almak istedin hocam.
Geçmiş olsun öncelikle ben çalmak derken ilgi çeksin amaçlı yazdım zaten oradaki monitör ile kendi monitörüm değiştireceğim kısaca yerine başka bir monitör koyacağım çalmak değil de takas gibi düşünün zaten apartmanın içindeyim ya herkes birbirini ile kardeş gibiBenim çatı katından eski bilgisayarımı çaldılar demekki apartmandan birisi yaptı bunu senin gibi düşünenler varsa demekki.
Sanırım evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçmiş olsun öncelikle ben çalmak derken ilgi çeksin amaçlı yazdım zaten oradaki monitör ile kendi monitörüm değiştireceğim kısaca yerine başka bir monitör koyacağım çalmak değil de takas gibi düşünün zaten apartmanın içindeyim ya herkes birbirini ile kardeş gibi
Manisa Turgutlu'da da bulamadım ki temiz bulsam alırım. 1 tane buldum onun da her yeri çizik dolu onu alacağıma şu an kini kullanırım. 200 TL lik monitör için de get ile felan uğraşmak istemedim.İkinci elde o monitörler 100 200 TL ediyor bence değmez.
Yani sen şuan suçu işlemesen bile yöntemi anlatıyorsun. Bu kendi başına etik değil. 2.ci olarak görevli ile görüşmeni öneririm. 3.cü olarak din yanım yaparsan apartmanın kul hakkını senden öteki dünyada alacağını düşünüyor. Özet sonu yapma bence.Merhabalar derdimi kısaca anlatayım.
Şimdi bende 10 yıllık VGA çıkışlı çok eski bir monitör var ve kare olduğu için tasarımını pek sevmiyorum değiştirmek istiyorum. Bizim apartman 4 haneli herkes birbirini çok iyi tanır ve sever. Her neyse bu apartmanın en üst çatı kısmında kameraların bağlı olduğu 1600*900 bir monitör var ve tasarımı gayet güzel. Şimdi ben şu an elimdeki 10 yıllık monitör ile kameraların bağlı olduğu monitörü değiştirsem sizce sorun olur mu ve ya etik olur mu? Bence kimse fark etmez ama bilemedim. Zaten yukarıda hiç bir işe yaramıyor her şey 4 TB olan bir HDD ye kayıt ediliyor. O monitör sadece görüntü veriyor.