Çözüldü✓ APC_INDEX_MISMATCH NTOSKRNL.EXE

TempKral

80+
Reaksiyon skoru
8
APC_INDEX_MISMATCH NTOSKRNL.EXE mavi ekran veriyor yardım edecek varmı arkadaşlar

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    149.5 KB · Hit: 40
@TempKral Hocam erişime açmamışsınız açabilir misiniz?

Sorunlar RAM kaynaklı gibi duruyor. RAM'leri teker teker sisteminde test eder misin? (Mavi ekran verip vermeyeceğini kontrol etmek için.)
bende ramlerden şüpheleniyorum çünkü 8gb daha ram aldım ve bilgisayara ekleme yapdım şu ana kadar 4-5 kez yapdı ramlerin slotunu degiştim 2 gündür herhangi bir sıkıntı yok umarım bir daha olmaz . benim şaşırdıgım durum sadece chrome de youtubeden video izlerken yapıyor olması . Yinede çok teşekkür ederim ugraştıgın için.

bende ramlerden şüpheleniyorum çünkü 8gb daha ram aldım ve bilgisayara ekleme yapdım şu ana kadar 4-5 kez yapdı ramlerin slotunu degiştim 2 gündür herhangi bir sıkıntı yok umarım bir daha olmaz . benim şaşırdıgım durum sadece chrome de youtubeden video izlerken yapıyor olması . Yinede çok teşekkür ederim ugraştıgın için.
Önemli değil hocam. Anakartında 4 tane slot varsa A2 ve B2 olarak taksaydın. 2 slot varmış. Böyle test et bakalım.

2 slot var anakartta 32 gb kadar destekliyor ben 8+8 yapdım büyük ihtimal markaları farklı ondan yapıyor olabilir.
Çiplerden dolayı yapmış olabilir. Bu zamana kadar hiç oldu mu tekrardan?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,973
Üyeler
191,193
Son üye
Ahmt273
Geri