Zaka1011ab
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
- Bütçe
- 2500
Sizce hangi klavye daha mantıklı? Steelseries Apex 3 tkl mi yoksa Akko 3098 Neon Rgb mi? Yorumlarınızı bekliyorum ve ikisinden birini almayı düşünüyorum
Ben 1 kez kullandim ilk alişverişe 500TL kampanyasini. 2. Kez kullanabilmem için ne lazim farklı bir hat mı?İyzico 500tl cashback var
![]()
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
Başka bir tel no ile yeni hesap açabilirsinBen 1 kez kullandim ilk alişverişe 500TL kampanyasini. 2. Kez kullanabilmem için ne lazim farklı bir hat mı?
Akko öneririimSizce hangi klavye daha mantıklı? Steelseries Apex 3 tkl mi yoksa Akko 3098 Neon Rgb mi? Yorumlarınızı bekliyorum ve ikisinden birini almayı düşünüyorum
Başka tel no yok ki. Yapanlar nasil hallediyor acaba anasinin babasinin adina falan mi?Başka bir tel no ile yeni hesap açabilirsin
Evet anne baba amca babaane dedeBaşka tel no yok ki. Yapanlar nasil hallediyor acaba anasinin babasinin adina falan mi?
Benden yüz tanima, kimlik tarama falan bi ton şey istemişti onlari nasil halledeceğim?Evet anne baba amca babaane dede
Kimlik onayı yapmışsın sadece üye olman yeterliydi cashback içinBenden yüz tanima, kimlik tarama falan bi ton şey istemişti onlari nasil halledeceğim?
switchler benim için çok önemli değil. kaliteli olsun ve kronikleri olmasın benim için yeter.Merhaba. Tam olarak hangi switchi sevdigini bilmiyorum birazda tercih meselesidir ama eger butceni bi 75 tl falan daha arttirabilirsen Logitech G413 Tkl onerebilirim (brown switch) apex 3 tkl membrane diye duydum yanlis olmasin ama g413 de ilgini cekebilir![]()
ben daha klavyeyi yeni aldim istersen internettem g413 icin inceleme videolari izleyebilirsin almak istersende eger yanlis hatirlamiyorsam yerel magzalarda internettekiyle ayni yani ben t3kn0sadan aldim yaklasik 2.500 gibi bir fiyata bak istersen hosuna giderse direkt alswitchler benim için çok önemli değil. kaliteli olsun ve kronikleri olmasın benim için yeter.