Neler Yeni

Apex pikselleşme sorunu

Edsand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Ali BAYSAN
Arkadaşlar Apex Legends oyununu indirdim bugün oyunu açtığımda ekranın sol üst köşesinde 1 tane yeşil kare var kimsede yok bu mouse u hareket ettirdiğimde bu kareler 1 den 4 e kadar çıkıyor sırasıyla 4 olunca ekran pikselleşiyor oyun içindede aynı şekilde mouse u hareket ettirdiğimde oyun pikselleşiyor ama hareket ettirmediğimde bir sıkıntı yok bunu çözebilecek birisi varmı varsa yazabilirse çok memnun olurum bu arada oyunun içindede aynı şekilde bulanıklaşma oluyor.

Ekler

• S1.png
    S1.png
    1.5 MB · Hit: 138
  • S2.png
    S2.png
    1.4 MB · Hit: 150

Edsand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Ali BAYSAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SS'e yansıdığına göre yazılımsal bir sorun. Donanımsal olmadığına dua et. Dosyaların bütünlüğünü doğrulamayı dene
doğruladım ama sorun düzelmedi ben oyunu %40 da playable olduğunda başlatdım ondanmı oldu acaba diye düşünüyorum

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
https://steamcommunity.com/id/EnesYLDRM/
Discord
EnesBey#7603
doğruladım ama sorun düzelmedi ben oyunu %40 da playable olduğunda başlatdım ondanmı oldu acaba diye düşünüyorum
Büyük ihtimalle ondandır. Olmazsa sil yeniden yükle. Silip yüklemek bazen tek çare olabiliyor. Umarım çözersin

Edsand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Ali BAYSAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimalle ondandır. Olmazsa sil yeniden yükle. Silip yüklemek bazen tek çare olabiliyor. Umarım çözersin
teşekkür ederim tek çare o zaten sanırım silip yeniden yükleyeceğim

Qicaru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağdaş Türk
Bende aynı sorunla karşılaştım eğer silip yükledikten sonra düzeldiyse bende yapıcam

Qicaru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağdaş Türk
Sorunu düzelttim arkadaşlar yöntemini açıklıyorum radeon ayarlarına girip apex i seçip radeon boostu kapatın bu sorun nvidia da oluyormu bilmiyorum ancak oluyorsa onun için bir çözüm yolum yok

Top Bottom