Apotemi TG2'de BU KADAR DÜŞÜŞ NORMAL Mİ?

dalga gectigimi falan dusunuyorsun ama ciddiyim ben. eğer böyle cabuk panik olup hayat bitti moduna giriyorsan asıl sınav zor geldiginde sakinligini koruyamazsin kalem bile oynatamazsin, zor ise herkese zor. sosyal medyada gordugun utopik netlerin cogu yalan kolpa.
Yok cidden doğrı söylüyorsun hayatta öyle bi amacım olmadı.Psikoloğa gitmek istiyorum fakat ileride işime negatif etkisi var mı bu durumun
 
Özdebir Msüde 95 net yaptım.Apotemi Tg2de daha yeni yaptı kurumumuz ve çok kötü şekilde 69.5 net geldi aşırı şekilde de stres yaptım.Ne olacak bu halim
Kaç net yaptığına değil nerelerde ne şekilde hata yaptığına kafa yor ki birdaha hataları tekrarlama. Kaç net yaptığının da önemi yok bu arada YKS ye o kafayla girersen zor bir sınavda panik yaparsın.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,974
Mesajlar
10,729,431
Üyeler
188,860
Son üye
beko02zaza
Geri
Top