Apple 120hz yalan(?)

90hz iphone çıkmama nedeni bu olabilir mi? Suan safariyi dolaşıyorum o 120hz açma ayarını arıyorum
Ayarlar>erişilebilirlik>hareket>kare hızını sınırla var. O ayar dışında Hz ayarı yok.

Saat eko sistemi samsungta berbat. Arayüz kalmaları v.s v.s var bir cok akıcı bir kasıyor kafasına göre takılıyor socdm olayı yüzünden. Benim için saat eko sistemi baya önemli spor yaptığım için watch 7 ile daha düzeltmişler dün teknosada test ettiğimde neredeyse hiç donmadı uygulamalar hariç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o pekte adil karşılaştırma değil. Biri samsungun one uı os diğer ios os akıcılık farkı animasyonları farklı diye olur zaten. Ama video kaydı açınca bende baya baya fark ettiriyor
Senin tercihin, Apple'ın hapishanesinde kalmayı seçiyorsan seni kurtuluşun için zorlayamam.
Emin ol ki Android ekosistemi Apple ekosisteminden çok daha kaliteli. Apple'ın ürünlerinde sadece ve sadece Apple'ın izin verdiği uygulamaları kullanabiliyorsunuz. Uygulama dünyadaki en zararsız ve en yararlı uygulama olsa bile Apple istemediği sürece kullanamazsınız.
Ek olarak bir örnek vereceğim, GeForce Now. Yakın zamana kadar Apple GeForce Now'a cihazlarında izin vermiyordu, saçma sapan bahaneler ile getirmemek için direniyorlardı lakin Android kullanıcıları sağ olsun Apple'ı zorladılar ve artık Apple cihazlarında GeForce Now kullanabiliyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış hatırlamıyorsam MacOS cihazlarda GeForce Now kullanılabiliyordu lakin IOS cihazlarda kullanılamıyordu.

Senin tercihin, Apple'ın hapishanesinde kalmayı seçiyorsan seni kurtuluşun için zorlayamam.

Ek olarak bir örnek vereceğim, GeForce Now. Yakın zamana kadar Apple GeForce Now'a cihazlarında izin vermiyordu, saçma sapan bahaneler ile getirmemek için direniyorlardı lakin Android kullanıcıları sağ olsun Apple'ı zorladılar ve artık Apple cihazlarında GeForce Now kullanabiliyorsunuz.
Epic gamesta öyle oldu ama trde indirilmiyor. Applenınhapisini çokta umursamıyorum zaten genel olarak pc kullanıyorum wp sosyal medya dısı bir şey yapmıyor Android alırsam her şey açık olur ve değiştiririm ama kullanım amaçımın dışında

Macos bilmiyorum aslada almam asıl hapishane o render dısı oyun ve bir coğu program desteklenmiyor

Böyle bir şey olması mümkün mü yorumlarda bir de klasik Apple falan yazmışlar ajsjdkfkdkdl. Hiç güleceğim yoktu vallahi. İnternete kimler giriyor yarabbim…

Sadece Fast Scroll yaparken 80’e düşer geri 120’ye çıkar bunun da sebepleri var ve diğer her cihazda da bu böyle. Diğerleri de iP13P’den beri böyle yazmışlar. Evet kardeşim 3 senedir açık yakalamak - özellik kopyalamak için telefonun içinden geçen diğer markalar da ekrana frekans ölçer koymadılar zaten.

Böyle bir şey olması mümkün mü yorumlarda bir de klasik Apple falan yazmışlar ajsjdkfkdkdl. Hiç güleceğim yoktu vallahi. İnternete kimler giriyor yarabbim…

Sadece Fast Scroll yaparken 80’e düşer geri 120’ye çıkar bunun da sebepleri var ve diğer her cihazda da bu böyle. Diğerleri de iP13P’den beri böyle yazmışlar. Evet kardeşim 3 senedir açık yakalamak - özellik kopyalamak için telefonun içinden geçen diğer markalar da ekrana frekans ölçer koymadılar zaten.
Dediğiniz olay ltpo ekran 1 120hz arası hocam. Dokunmadığında ekran 30hz v.b olur (applede hz görme ayarı yok o yüzden sayıları sallıyorum suan) dokununca 120hz olması lazım. Ama ekran kaydında 120hz gibi bende

Geri