hayır böyle bi cihazım yok BAŞKASI yapmış BEN değilsenin var mı airtag ? bazen benim airpods da başkasının gibi görünüyor takip bildirimi geliyor. belki senin de airtag ya da airtag özellikli ürünün varsa yanlış bildirim atabilir. bunlar yok diyosan cebine çantana arabana motoruna bak biri attıysa falan
Detayına bakabiliyorsun o bildirim üzerinden. Bir tanıdığında varsa ve onunla bir süre aynı yere gittiyseniz veya tesadüfen dışarda bu cihazı taşıyan biriyle uzun süre aynı şekilde hareket ediyorsanız iki tarafa da uyarı yolluyor birinin birini takip etme ihtimaline karşı.bir kaç saat öncesi böyle bir bildirim geldi baktığımda saat 18 gibi telefonum takip edilmeye başlanmış polise gitmeli miyim? şuanda haladaha takip ediliyormu ne oluyor bilmiyorum
yok uzun süre değil kuryeyim ben yolda motorla geçerken takılmışDetayına bakabiliyorsun o bildirim üzerinden. Bir tanıdığında varsa ve onunla bir süre aynı yere gittiyseniz veya tesadüfen dışarda bu cihazı taşıyan biriyle uzun süre aynı şekilde hareket ediyorsanız iki tarafa da uyarı yolluyor birinin birini takip etme ihtimaline karşı.
normal olabilir ya detaylara baktınız mı arkadaiınm dediği gibimarketten 200 300 tl aldığım bluetoothlu kulaklık sayılırmı? baya süredir bende ama hiç böyle bildirim atmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok uzun süre değil kuryeyim ben yolda motorla geçerken takılmış
Sizinle bir süre aynı rotadan giden bir motor varsa o yüzden olabilir, motorlara Airtag koyuyorlar genelde çalınmaya karşı. Konum olarak eve kadar takip etmediyse sorun yok çok aldım o tip uyarılardan.marketten 200 300 tl aldığım bluetoothlu kulaklık sayılırmı? baya süredir bende ama hiç böyle bildirim atmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok uzun süre değil kuryeyim ben yolda motorla geçerken takılmış