Apple bağımlılığını önleme

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,186
Bugün akrabalrımla görüşürken ailemden viri bizim çocuğa mac book alıcaz dedi
Bende dedimki ne oynicak o pcde render için vs desim onlar anlatamadım nasıl bu apple bağımlılığını anlatırım

Bende dedimki ne oynicak o pcde render için vs desim onlar anlatamadım nasıl bu apple bağımlılığını anlatırım
Bırak alsınlar.
Pişman olurlarsa bidaha almazlar.

Parası vardır kaliteli kullanmak istiyordur bir arkadaşın babası öyle apple değil de çocuklari her şeyin en iyisini kullansınlar istiyor buda onunla alakalı olabilir

Bırak alsınlar.
Pişman olurlarsa bidaha almazlar.
Öyle bir durum geçerli değil onlar için çocuk diyorki gelmiş senin pc macden kötü eniştemde diyor pc macten kötü diye kafayı sıyırıcam az kaldı
Diyemiyorum teyzemin yanındada ne oynicaksınız o pcde diye
Post automatically merged:

Parası vardır kaliteli kullanmak istiyordur bir arkadaşın babası öyle apple değil de çocuklari her şeyin en iyisini kullansınlar istiyor buda onunla alakalı olabilir
Alakası yok hocam takıntı gibi tablet apple telefon apple vs

Öyle bir durum geçerli değil onlar için çocuk diyorki gelmiş senin PC macden kötü eniştemde diyor PC macten kötü diye kafayı sıyırıcam az kaldı

Kanka fps testlerini ısıs değeri karşılaştırma videolarını göster.

Öyle bir durum geçerli değil onlar için çocuk diyorki gelmiş senin PC macden kötü eniştemde diyor PC macten kötü diye kafayı sıyırıcam az kaldı

karşılaştırdıgın seyler farklı mac bence iş istasyonu

Anlatamazsın.

Bak hepsine anlat böyle geri tepmeden neden çocuk için Mac alınmayacağını. Sonra seni dinlerlerse herkes mutlu olur. Dinlemezlerse çocuk Mac'i alınca ve oyun açtığında (yada açamadığında) youtuber , twitchteki abilerinin oynadığı oyunlarda 2-3 fps alınca ona bakıp "Ben demiştim." diyip çocuk orada ağlarken sen oradaki herkese haklı olduğunu gösterdiğin için köşede sırıtacaksın. Anne babasıda bilgisayara bakıp "Allah Allah. Neden bu böyle oldu şimdi?" derken akıllarına bir anda sen gelicek. Bunlar PC'nin böyle olduğunu görünce iade etmeye çalışacaklar. Eğer iade edemezlerse çocuk uflaya puflaya kullanacak ama kim bilir belki birazcık editting öğrenir. Ama iade ederlerse senin ayağına kapanıp senden PC konusunda yardım isteyecekler. İşte dostum böyle yapman gerekiyor.

hocam apple ın yaptığı en iyi şeyi sorarsan youchpad olum mağazada denedim ne güzel bir şey bendekide taşa sürer gibi :)

Mac kaç lira?

Türk milletinde şöyle bir durum var. İş işten geçmediği sürece ders almazlar. Bırak alsınlar sonra pişman olurlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,822
Üyeler
190,982
Son üye
Crash666
Geri