Okuma yzman varsa server kayıtlı diyoruz.Aynı para olsa elbette ios.iPhone iOS 17 & Android karşılaştırması yapmak akıl işi değildir
s23 ultra fiyatı iphone 15 aynı neyin kafasını yaşıyorsunuz
Xr kullanıyorum hala güncelleme alıyor iOS 12yi de alcak üstelik kasma donma da olmuyor25-27 arasıydı ben bakarken.Samsung düşmanıydım ama bu cihazı cidden yapmışlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Napacak adam 2020 model cihazı ? Isınmalar başlıcak seneye son güncellemesini alacak.Oyun desen oynayamayacak sıcaklıktan.Ben de 11 pro max kullanıyorum ama bu paralara 11 ve 12 almak saçmalık.
Aman s23fe almayın. Ben aldım pişmanımbunu alana kadar s23 fe falan alırım üste param kalır
e-ticaret siteleri nasıl kullanılır diye bi eğitim varsa almanı öneririmN11 mi ? Eğer bu siteden 1 kez daha alışveriş yaparsam internet hattım 1 MBPS olsun ömür boyu. Telefon kablolarında boğulayım. Her gün Mavi ekranlara düşsün bilgisayarım. Bu kadar dolandırıcıyı bir arada tutan bir site daha olamaz. Komple bir pcyi burdan topladık ve inanırmısınız 1 tane kullanılmamış olan ürün gelmedi. Yani aldığımız mouse bile 2.El geldi. İade edene kadar bütün ürünleri imanımız gevredi. Birdaha tövbe. Böylesine dolandırıcının bir arada olduğu başka platformu inanın bulamazsınız. İsteyene ürün linklerini ve gelen ürünlerin resimlerini atarım.
12 değil 18 alacak son başka da yok.Ama bi s23 ultra ile yan yana koy cihazını farkı anlarsın.Xr kullanıyorum hala güncelleme alıyor iOS 12yi de alcak üstelik kasma donma da olmuyor
Böyle bir eğitimin olduğunu yeni öğrendim kusura bakma. Senin lisansını görebilirmiyim ? Lütfen yüksek bir ortalama ile bitirmiş ol.e-ticaret siteleri nasıl kullanılır diye bi eğitim varsa almanı öneririm
Yanlış yazmışım 18 yazacaktım12 değil
İp12 iOS 20ye kadar alır gibi geliyor bana12 değil 18 alacak son başka da yok.Ama bi s23 ultra ile yan yana koy cihazını farkı anlarsın.
böyle bir eğitim yok fakat olsa senin için iyi olurmuş. n11 kullanırken ikinci el ürün gelmezdi yani senin için söyledim . ek olarak Türkçe ve adabı muaşeret eğitimleri de lazım gibi de neyse...Böyle bir eğitimin olduğunu yeni öğrendim kusura bakma. Senin lisansını görebilirmiyim ? Lütfen yüksek bir ortalama ile bitirmiş ol.
E-Ticaret sitesini kullanmak için bir eğitim alınması gerektiğini düşünmüyorum.
Ürünü Seç > Ödemeyi Yap > Kargon Gelsin > Kullanmaya başla kavramı ile ilerlememiz gerekmez mi ?
Böylesine büyük bir firmanın dandik satıcıları olmaması gerekir. Belliki firmanında bunlara tahammülü var küçük kardeşim.
Doğru satıcıyı seçmek değil mevzu, Doğru firma ile çalışmak kanaatindeyim.
Dolandırıcının bile savunucusu olduğun için o klavyeye basan ellerini parmaklarını Seveyim.
Küçük kardeşim senin bu söylediklerini yaşına veriyorum. Büyük ihtimalle senin yaşın kadar alışveriş geçmişim olmuştur. Sen neyi bilerek konuşuyorsunda 2.El aldığımı düşünüyorsun. Sen sepete koyun butonundaki sepetmisin yoksa ?böyle bir eğitim yok fakat olsa senin için iyi olurmuş. n11 kullanırken ikinci el ürün gelmezdi yani senin için söyledim . ek olarak Türkçe ve adabı muaşeret eğitimleri de lazım gibi de neyse...
Neden pişmansınAman s23fe almayın. Ben aldım pişmanım