Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Apple iPhone SE 2022 64 GB Siyah Cep Telefonu (Apple Garantili) 19.959 TL

batuu123

80+ Bronze
2 sene sonra telefona takılmalar gelince gelen pişmanlık hissi
snapdragon var içinde :D 1 gram anlamadığınız için teknolojiden gidip en dandik iphonelere aynı paraları vermeye devam edin.. 4 yıl oldu redmi note 8 pro bile yağ gibi pocoyu alıcam bırak 4 yılı 10 yıl bile götürür o işlemci o depolama ram

Lunar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hsn
Telefonda oyun oynamayan film izlemeyenler için güzel telefon. Fakat sıfır alınmaz.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
snapdragon var içinde :D 1 gram anlamadığınız için teknolojiden gidip en dandik iphonelere aynı paraları vermeye devam edin.. 4 yıl oldu redmi note 8 pro bile yağ gibi pocoyu alıcam bırak 4 yılı 10 yıl bile götürür o işlemci o depolama ram
Xiaomi’nin kusursuz telefonunu kullanmışsin dönem olarak sonra yağ gibi diyorsun bende note 11 kullandım hiçte yağ gibi değil daha 1 sene bile olmadı ayrıca iphone’ların fiyatları bizim ülkemizde böyle yurtdışına bakarsan aynı olduklarını görebilirsin birde note 8 pro 2019 yılında cikti guncelleme gelmiyor daha 11 ise yine aynı yılda cikti ios 18’i bile alıcak

batuu123

80+ Bronze
Xiaomi’nin kusursuz telefonunu kullanmışsin dönem olarak sonra yağ gibi diyorsun bende note 11 kullandım hiçte yağ gibi değil daha 1 sene bile olmadı ayrıca iphone’ların fiyatları bizim ülkemizde böyle yurtdışına bakarsan aynı olduklarını görebilirsin birde note 8 pro 2019 yılında cikti guncelleme gelmiyor daha 11 ise yine aynı yılda cikti ios 18’i bile alıcak
iphone 11 800 dolardan çıkarken redmi note 8 pro 196 dolardan satışa sunuldu kankam onu bi bil önce :D ne kadar ekmek o kadar köfte.. yurtdışında en kral redmi yada poco telefon bile 300 dolarken en kötü iphone şu anda 800-1000 dolar arasında senin bunları karşılaştırma lüksün bile yok git mi 13 ultra ile karşılaştır

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
iphone 11 800 dolardan çıkarken redmi note 8 pro 196 dolardan satışa sunuldu kankam onu bi bil önce :D ne kadar ekmek o kadar köfte.. yurtdışında en kral redmi yada poco telefon bile 300 dolarken en kötü iphone şu anda 800-1000 dolar arasında senin bunları karşılaştırma lüksün bile yok git mi 13 ultra ile karşılaştır
13 ultra ile 14 pro fiyatini karsilastirdim kanks sen rahat ol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka 7-8 senelik android kullanicisiyim

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Bro bende 9 senedir android kullanıyorum birazcık abarttın ama
Kanka apple benim şirketim değil ki niye iphone’u abartiyim ben doğrulari söylüyorum eski iphone’lar (xr ve üstü) şimdiki iphone’ların taşıdığı ios sürümünü kaldiriyorsa ki xiaomi maks 3 yıl kaldırıyor bu telefon güçlüdür derim ben ,bide telefonun arayüzünde reklam olan telefonu mu savunuyorsunuz

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Kanka apple benim şirketim değil ki niye iphone’u abartiyim ben doğrulari söylüyorum eski iphone’lar (xr ve üstü) şimdiki iphone’ların taşıdığı ios sürümünü kaldiriyorsa ki xiaomi maks 3 yıl kaldırıyor bu telefon güçlüdür derim ben ,bide telefonun arayüzünde reklam olan telefonu mu savunuyorsunuz
4 yıldır kullanıyorum nedn bana gelmedi reklam Xiaomi de .d

batuu123

80+ Bronze
kanka yazık sana cidden 200 dolarlık telefonlarla 1000 1200 dolarlık telefonları bir tutuyorsun ayrıca arayüzde reklam olayı sadece xioaminin ücretsiz hizmetlerinde ara sıra çıkıyor para istese daha mı iyi

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
4 yıldır kullanıyorum nedn bana gelmedi reklam Xiaomi de .d
Kapatmışsindir belkide
IMG_1477.png
bak burda gayette oldugu gozukuyor

Top Bottom