Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
artık bu dede telefonudur bence
A15 işlemcili bir telefona böyle yorum yapılmaz ama lütfen yazık yani. 256 gb olması da cabası. Ekranı böyle kullanmak isteyenler için on numara cihaz.artık bu dede telefonudur bence
kayıt ücreti iphone gibi mi yoksa uyguna hallediliyor mu samsunglarda.Bu fiyata sıfır kapalı kutu YD S23 Ultra alırdım şahsen, yazık bu telefona bu ücret...
Ekranı sana fena gitmezse alabilirsin. Bunun 2020 modelini kullandım a13 işlemcili ben memnundum. Bu telefon hayli hayli iyidir bu tarz seviyorsan. Orta tuşunu da özlediğimi hatırladım.İphone 13 düşünüyordum bu alınır mı onun yerine
evet a15 işlemcili 256 cigolaytlı 4gb ramli lcd panel minicik ekranlı kalın çerçeveli telefon herkese lazımdı çok teşekkürler. yapıcı eleştiri yapmak için de galiba elma fanboyu olmak lazımA15 işlemcili bir telefona böyle yorum yapılmaz ama lütfen yazık yani. 256 gb olması da cabası. Ekranı böyle kullanmak isteyenler için on numara cihaz.
Biraz daha yapıcı eleştirin ya yazık.
Uzanamadığın şeylere böyle yorum yapman normaldir.evet a15 işlemcili 256 cigolaytlı 4gb ramli lcd panel minicik ekranlı kalın çerçeveli telefon herkese lazımdı çok teşekkürler. yapıcı eleştiri yapmak için de galiba elma fanboyu olmak lazım
tamamUzanamadığın şeylere böyle yorum yapman normaldir.
Elma logosu için şu rezil cihazı alacaksan büyür, fiyat uygun bile değil, bir nesil daha eski işlemci için gider bu paraya İ12 de alabilirsin. 256 olmasına ihtiyaci kimsenin yok, 128 her şeye yetiyor. Ki zaten TR Apple almam ben.Uzanamadığın şeylere böyle yorum yapman normaldir.
A15 işlemcili bir telefona böyle yorum yapılmaz ama lütfen yazık yani. 256 gb olması da cabası. Ekranı böyle kullanmak isteyenler için on numara cihaz.
Biraz daha yapıcı eleştirin ya yazık.
35.699tl satılmasını bende eleştiririm. 25.999tl olması ayrı bir konuydu. Ekranında iyileşme var ve zaten bunu bilerek alacaksın. Ekranının küçük olması bir sorun teşkil etmiyorsa alınabilirdi.Tamam bende iPhone kullanıyorum, seviyorum ama alınacak bir telefon kesinlikle değil.
Bak bende iPhone'cuyum ama bana 2014'de çıkmış iPhone 6 ile aynı ekranı kullanan bir telefonun bu fiyata satılmasının normalliğini anlatır mısın? Ben bir 2022 model, yeni telefon alacaksam 2022'de teknolojilerin hepsini kullanmasını isterim.
Alıntıyı görüntüle
Zaten çift simli olduğu için 8 ay yasal kullanım hakkın var, sonrasında istersen uygun fiyata malum imei işlemleri yaptırabilirsin, örneğin eski kullandığın cihazın imeisini verirsin sorunsuz kullanırsın vs.kayıt ücreti iphone gibi mi yoksa uyguna hallediliyor mu samsunglarda.