Neler Yeni

Apple Mac Mini M4 24.499 TL 🔥🔥🔥

Claw's

80+ Silver
Bu özelliklere sahip bir ürün tabii ki yok çünkü üründe ekran yok. Ekran olsa en az 50k olur şu cihaz.
Zaten bu özelliklere sahip bir monitör alınca imac parasına gelmiş oluyor.
Evet iş yapanlar için güzel ürün ona lafım yok ama bu bir sıcak fırsat veya indirim değil.

Alıntıyı görüntüle
Apple ekosistemini ve fiyatlarını gözden geçirmen gerek.

Paylaşılan ürünün normal fiyatı 29 bin. Öğrenci indirimi ile 24 bin küsüre geliyor. Son zamanlardaki en iyi indirimlerden birine "indirim değil" demen çok garip 😄

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
Apple ekosistemini ve fiyatlarını gözden geçirmen gerek.

Paylaşılan ürünün normal fiyatı 29 bin. Öğrenci indirimi ile 24 bin küsüre geliyor. Son zamanlardaki en iyi indirimlerden birine "indirim değil" demen çok garip 😄
Apple öğrenci indirimini devamlı yapıyor. Mac'lere de yapıyor. O zaman her ürüne indirim diye konu mu açalım?

Claw's

80+ Silver
Apple öğrenci indirimini devamlı yapıyor. Mac'lere de yapıyor. O zaman her ürüne indirim diye konu mu açalım?
Apple ekosisteminden az çok anlayan biri o mac mini'nin 24bine bir daha bulunamayacağını bilir. Her zaman yapılan öğrenci indirimlerinden değil bu. 3 alevli bir fırsat.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
Apple ekosisteminden az çok anlayan biri o mac mini'nin 24bine bir daha bulunamayacağını bilir. Her zaman yapılan öğrenci indirimlerinden değil bu. 3 alevli bir fırsat.
Dostum normal fiyatı da 28 bin zaten. Arada öyle mükemmel fark yok. Ben bu ürün kötü değil demedim. Bu bir indirim değil diyorum.
Teknoloji haberleri kısmına açarsın konuyu apple mükemmel fiyatlı mac mini tanıttı dersin. Öğrenci indirimiyle 4k daha düşüyor dersin. Ama zaten farklı düşünüyoruz seninle. Bu sebeple konuyu taşıdım. Uyarını da sildim çünkü amacın insanların bu fiyatı görmesiydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,672
Üyeler
161,112
Son üye
Durdentay31
Top Bottom