- Bütçe
- 25000
Merhaba arkadaşlar,
Günlük kullanım ve iş için laptop bakıyorum başlıkta da belirttiğim gibi iki cihaz arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim?
Aradığım kriterler:
-Şarjı uzun gitmesi
-Ekran kalitesi
-Hafiflik
-Yazılım programlarını rahat kullanabilmek(vscode: react,javascript,next.js visual studio: c# darknet sql)
MacBook m1 hala alınır mı ssd ve ram düşük geldi bana daha önce mac kullanmadım ondan soruyorum.
Yada sizin önerebileceğiniz laptop var mı ? (oyun laptopu olmayacak masaüstü oyuncu bilgisayarım mevcut)
bütçe 25k çıkabilirim belki
Günlük kullanım ve iş için laptop bakıyorum başlıkta da belirttiğim gibi iki cihaz arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim?
Aradığım kriterler:
-Şarjı uzun gitmesi
-Ekran kalitesi
-Hafiflik
-Yazılım programlarını rahat kullanabilmek(vscode: react,javascript,next.js visual studio: c# darknet sql)
APPLE MacBook Air M1 8GB-256GB SSD 13.3inç Gümüş MGN93TU/A Fiyat & Özellik | MediaMarkt
APPLE MacBook Air M1 8GB-256GB SSD 13.3inç Gümüş MGN93TU/A fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananla
www.mediamarkt.com.tr
MacBook m1 hala alınır mı ssd ve ram düşük geldi bana daha önce mac kullanmadım ondan soruyorum.
Yada sizin önerebileceğiniz laptop var mı ? (oyun laptopu olmayacak masaüstü oyuncu bilgisayarım mevcut)
bütçe 25k çıkabilirim belki