Neler Yeni

Yardım Apple şarj aleti alarak kazık mı yedim

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Muhammet Kürkçü
Pahalısını değil orjinali almak iyidir dedim yarın öbür gün oldu şarj aleti ile alakalı bir arıza çıktı firma çakma şarj aleti yüzünden olmuş kullanıcı hatası vs kıvırma şansı olmaz
Orijinal adaptör den olsa bile yine sorumluluk almazlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok teşekkür ederim hocam siparişi iptal etmeye gidiyorum ya da gelmesini bekleyip test yapabileceğim bir şey varsa öyle mi iptal etsem ne dersiniz bir yerde test ettirebilir miyim
Maalesef ekipmansız zor. Çeşitli uygulamalar var ama onlardada doğru veri almak zor

şahin doğan

80+ Platinum
çok teşekkür ederim hocam siparişi iptal etmeye gidiyorum ya da gelmesini bekleyip test yapabileceğim bir şey varsa öyle mi iptal etsem ne dersiniz bir yerde test ettirebilir miyim
Videodaki gibi bir adaptörün yok ise test edemezsin.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Orijinal kablo ve Anker Powerport 3 Nano kullanıyorum. Memnunum. Adaptör konusunda taşınabilirlik ve fiyat uygunluğu açısından Anker tercih ettim.
taşınabilirlikten kastınız nedir hocam

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,209
İsim
Necati
Arkadaşlar öğrenciyim yeni telefon aldım hızlı şarj özelliği var diye adaptör aldım kablo aldım ama orijinal olmayanlarla arasında kalite farkı var mıdır ona göre siparişi iptal edip yan sanayilerine yöneleceğim çok pahalı geldi
Alıntıyı görüntüle
Ben geçen sene yeni tel aldığımda hepsiburadadan adaptör almıştım çakma gelmişti ,allahtan satıcı yeni olduğu için kötü yorum olmasın diye iade aldı , geldiğinde çok ısınıyordu direkt anladım çakma olduğunu , gittim appleden aldım hiçbir sorun yok asla ısınmıyor.

Appledan almanı öneririm genelde diğer yerler çakma satıyor

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Bu sefer olan zamanına olur.
Bugün başıma bi iş geldi dertliyim Acer 32 inç monitör aldım 5. Ay arıza verdi servise gönderdim servisten gelen cevap çakma adaptör 1800 istedi hepsi buradaya yazdım firmaya yazdım acera yazdım kimse üstlenmiyor tüketici haklarına yazdım bakalım ne olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben geçen sene yeni tel aldığımda hepsiburadadan adaptör almıştım çakma gelmişti ,allahtan satıcı yeni olduğu için kötü yorum olmasın diye iade aldı , geldiğinde çok ısınıyordu direkt anladım çakma olduğunu , gittim appleden aldım hiçbir sorun yok asla ısınmıyor.

Appledan almanı öneririm genelde diğer yerler çakma satıyor
Hepsi buradaya çok çakma ürün koyuyorlar

erolcann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Erolcan Irk
siparişi iptal edip çakma şarj aleti alıp alev aldıktan sonra buraya konu açarsın artık şarj aleti yandı koku geliyor telefona bir şey olur mu konu başlığı ile

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
siparişi iptal edip çakma şarj aleti alıp alev aldıktan sonra buraya konu açarsın artık şarj aleti yandı koku geliyor telefona bir şey olur mu konu başlığı ile
hepsiburada da çakma satıyormuş hocam

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
apple sitesin 30 tl daha pahalı bence bu orjinaldir birde araştırmadan alma bilader kargoya da verilmiş benim babamlarda internden satış yapıyor kargo da iptal edilen sipariş zor durum yaşatıyor

Top Bottom