Neler Yeni

Apple Watch Series 10 alınır mı yoksa alternatiflere mi yönelmeliyim ?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Merhabalar, Iphone 16 kullanıyorum bir tane akıllı saate ihtiyacım olduğunu hissettim marka takıntım yok öncelikle yani illa ki Apple almama gerek yok ancak Android ya da Harmony OS bir akıllı saat aldığım zaman bir kaybım olacak mı ve ne kadar kaybım olacak bilmediğim için emin olamadığım için konu açmaya karar verdim sizce dümdüz Apple Watch Series 10 mu almalıyım yoksa Huawei veya Samsung'un saatlerine mi yönelmeliyim? Saatte önemsediğim şeyler verilerimi doğru bir şekilde takip etmesi, uzun ömürlü olması, haritalar uygulamasında bana yol gösterebilmesi ve tabii ki telefonumla senkronize çalışmalı. Birde düşme algılama kaza algılama tarzı özelliklerininde olmasını istiyorum

HDogus

80+ Bronze
Öncelikle beklentinin ne olduğuna göre değişir. Eğer uygulama yükleme gibi bir takıntın varsa mecbur Apple alacaksın. Samsung modelleri iphone’da çalışmaz. Bileklik üzerinden mesajları göreyim, telefon konuşması yapayım, yaptığım sporları algılasın, şarjıda 1 hafta gitsin diyorsan huawei fit 3 öneririm. 3 gün önce bende 3.600₺ ye aldım gayet tatmin ediyor.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle beklentinin ne olduğuna göre değişir. Eğer uygulama yükleyip indirme gibi bir takıntın varsa mecbur Apple alacaksın. Samsung modelleri iphone’da çalışmaz. Bileklik üzerinden mesajları göreyim, telefon konuşması yapayım, şarjıda 1 hafta gitsin diyorsan huawei fit 3 öneririm. 3 gün önce bende 3.600₺ ye aldım gayet tatmin ediyor.
Spotifydan açtığım şarkıyı takip etsin değiştirebileyim verilerimi ölçsün kalp nabız gibi haritalarda da yolumu göstersin yeter diye düşünüyorum kaza algılama düşme algılama tarzı özellikleri de çok hoşuma gitti Apple Watch'un, alternatiflerinde bunlar varsa onları da tercih edebilirim

HDogus

80+ Bronze
Spotifydan açtığım şarkıyı takip etsin değiştirebileyim verilerimi ölçsün kalp nabız gibi haritalarda da yolumu göstersin yeter diye düşünüyorum kaza algılama düşme algılama tarzı özellikleri de çok hoşuma gitti Apple Watch'un, alternatiflerinde bunlar varsa onları da tercih edebilirim
Şarkıları değiştirmek bir çok modelde yapılıyor yalnız direk saat üzerinden müzik listesini görebileyim dersen iphone farklı marklarda izin vermiyor. Bende iphone 12 modeliyle kullanıyorum çok ciddi bir sorunla karşılaşmadım isterseniz inceleme videolarına bir bakın. Apple modellerinin en kötü özelliği 18 saat gibi komik süreler vermesi benim gibi şarj etmeyi sevmiyorsanız pek önermem.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Şarkıları değiştirmek bir çok modelde yapılıyor yalnız direk saat üzerinden müzik listesini görebileyim dersen iphone buna izin vermez. Bende iphone 12 modeliyle kullanıyorum çok ciddi bir sorunla karşılaşmadım isterseniz inceleme videolarına bir bakın. Apple modellerinin en kötü özelliği 18 saat gibi komik süreler vermesi benim gibi şarj etmeyi sevmiyorsanız pek önermem.
18 saat şarj olayının farkındayım biraz komik bir sayı ancak öteki modellerle arasında fark varsa katlanırım bu zorluğuna benlik sorun olmaz çok fazla zaten saatler hızlı şarj oluyor genelde şu anda incelemelerini izliyorum galiba haritalar uygulaması senkron çalışmıyor öteki markalarda ve uzun ömürlülük konusunda çok önermemişler apple watch 10 ile 9 arasında ciddi farklar var mı biraz daha az bütçe ayırıp 9u da alabilirim eğer fark yoksa

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
Sarp Yılmaz
Merhabalar, Iphone 16 kullanıyorum bir tane akıllı saate ihtiyacım olduğunu hissettim marka takıntım yok öncelikle yani illa ki Apple almama gerek yok ancak Android ya da Harmony OS bir akıllı saat aldığım zaman bir kaybım olacak mı ve ne kadar kaybım olacak bilmediğim için emin olamadığım için konu açmaya karar verdim sizce dümdüz Apple Watch Series 10 mu almalıyım yoksa Huawei veya Samsung'un saatlerine mi yönelmeliyim? Saatte önemsediğim şeyler verilerimi doğru bir şekilde takip etmesi, uzun ömürlü olması, haritalar uygulamasında bana yol gösterebilmesi ve tabii ki telefonumla senkronize çalışmalı. Birde düşme algılama kaza algılama tarzı özelliklerininde olmasını istiyorum
Apple Watch 7 kullanıyorum ekranını çizmemiş olsam geçme istemezdim belki ama ben de geçmek istiyorum seri 10'a elimdekini satıp bakınıyorum şimdi.
geçinir kesinlikle eğer telefonun iphone ise diğer markalar pek düzgün çalışmıyor.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Apple Watch 7 kullanıyorum ekranını çizmemiş olsam geçme istemezdim belki ama ben de geçmek istiyorum seri 10'a elimdekini satıp bakınıyorum şimdi.
geçinir kesinlikle eğer telefonun iphone ise diğer markalar pek düzgün çalışmıyor.
Watch 9 ile Watch 10 arasında ya da Watch 8 ile arasında çok ciddi bir fark var mı ona göre almayı düşünüyorum da eğer ciddi bir fark yoksa boşuna en üst modeli almama gerek yok diye düşünüyorum

Svemort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Baran YAĞÇI
Huawei watch fit 3 kullanıcısıyım merak ettiğiniz bir detay varsa yardımcı olmaya çalışırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Yusuf Gugen
Galaxy Watch 6 kullanıcısıyım. İstediğim uygulamayı apk olarak saate yükleyebiliyorum. Yani pubg lite bile yükleyebiliyorum saate. Ayrıca saati iphone cihazınıza bağlama yöntemi var birkaç tane.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Galaxy Watch 6 kullanıcısıyım. İstediğim uygulamayı apk olarak saate yükleyebiliyorum. Yani pubg lite bile yükleyebiliyorum saate. Ayrıca saati iphone cihazınıza bağlama yöntemi var birkaç tane.
Senkronize çalışıyor mu acaba tamamen ciddi bir meblağ ödedikten sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum çok
Huawei watch fit 3 kullanıcısıyım merak ettiğiniz bir detay varsa yardımcı olmaya çalışırım
Genel olarak memnun musunuz ve ne zaman aldınız acaba Huawei ürünlerin uzun süreli kullanımlarıyla alakalı pek olumlu şeyler okumadığım için

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Yusuf Gugen
Senkronize çalışıyor mu acaba tamamen ciddi bir meblağ ödedikten sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum çok

Genel olarak memnun musunuz ve ne zaman aldınız acaba Huawei ürünlerin uzun süreli kullanımlarıyla alakalı pek olumlu şeyler okumadığım için
Bu videodan inceleyebilirsiniz. Ayrıca şarjı da 1,5-2 gün arası gidiyor saatin.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Bu videodan inceleyebilirsiniz. Ayrıca şarjı da 1,5-2 gün arası gidiyor saatin.
Teşekkür ederim bakayım bu videoya şarj süresi konusunda Apple dışında herkes o kadar ilerlemişken Apple'ın şarj süresi biraz komik kalıyor

Top Bottom