olabilir denenebilirMerhaba şuan elimde yurtdışı kapalı iPhone 15 pro var,Apple watch se cellular modelini almayı düşünüyorum acaba watchi telefona bağlayıp yurtdışı kapalı telefonla arama yapabilir miyim?
bilmediğim için soruyorum saate sim kartı takılıyor mu? takılmıyorsa telefondan cagrı alamazsın. çağrı almak ıcın acık ve sınyal alan bır alet olması lazım elınde. kapalı bır telefondan cagrı alamazsın. extra telefon alıp ondan gelen cagrıyı 15 de gorebılırsın. veya box var. sım kartı takılan bır kutu. ondan telefonuna cagrı yonlendırmesı olur. ama saate sım takılmıyorsa olmazMerhaba şuan elimde yurtdışı kapalı iPhone 15 pro var,Apple watch se cellular modelini almayı düşünüyorum acaba watchi telefona bağlayıp yurtdışı kapalı telefonla arama yapabilir miyim?
saate e-sim takılıyor cellular modelibilmediğim için soruyorum saate sim kartı takılıyor mu? takılmıyorsa telefondan cagrı alamazsın. çağrı almak ıcın acık ve sınyal alan bır alet olması lazım elınde. kapalı bır telefondan cagrı alamazsın. extra telefon alıp ondan gelen cagrıyı 15 de gorebılırsın. veya box var. sım kartı takılan bır kutu. ondan telefonuna cagrı yonlendırmesı olur. ama saate sım takılmıyorsa olmaz
O zaman çağrı yönlendirme var iPhone diye biliyorum. İcloud galiba öyle bir şey. Olur diye düşünüyorum. Almadan dene deneyebiliyorsan.saate e-sim takılıyor cellular modeli