🔥İndirim 🔥 AppleTV 4K Wi-Fi 64gb 6.738TL PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT İMKANI 🔥

Apple TV mevcut. Vizyona giren çoğu film 4k tr dublajli ekleniyor. 30 lira falan kiralama.
Apple TV+ dizileri mevcut. Android gibi kasmıyor.
Onun haricinde aynı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sol Next Pro 2. Nesil Arm Cortex A55 işlemcili Android TV box
Sağ 3. Nesil 4k Apple Tv

Alıntıyı görüntüle

Hala aynı fiyat. Ben kazı kazanlardan gelen 500₺ ile 5299₺ ye aldım.

İkisi pek kıyaslanabilecek cihazlar değil, birinde Apple A15 çip var birinde bundan 10 sene önce yıllarda giriş seviyesi telefonlara koyulan çiplere benzer bir çip var Apple TV tabi kasmaz o çiple 😀

Benim maksimum yaptığım şey YouTube,Netflix ve onun gibi diğer platformları kullanmak onu da televizyondaki Tizen sistemi ile yapıyorum 4K içerikleri sorunsuz oynatıyor istersen telefonun ekranını falan da AirPlay ile yansıtıyor fazlasına hiç gerek duymadım daha.

Not: Androidde var mı bilmiyorum ama Tizende de Apple TV uygulama olarak yüklenebiliyor.

Apple TV kadar gereksiz bir ürün görmedim ben, 6 bin liraya akıllı TV alınıyor adamlar sadece kutu satıyor, bildiğim pek mantıklı bir kullanım amacı da yok.
bunun xiaomi mi boxtan farkı ne mesela 2kattan fazla ücreti var

Apple TV mevcut. Vizyona giren çoğu film 4k tr dublajli ekleniyor. 30 lira falan kiralama.
Apple TV+ dizileri mevcut. Android gibi kasmıyor.
Onun haricinde aynı.

Sol Next Pro 2. Nesil Arm Cortex A55 işlemcili Android TV box
Sağ 3. Nesil 4k Apple Tv

Alıntıyı görüntüle

Hala aynı fiyat. Ben kazı kazanlardan gelen 500₺ ile 5299₺ ye aldım.

Sizce alınır mı Apple Tv? Birde TV+ türkiyede var mı?

Sizce alınır mı Apple Tv? Birde TV+ türkiyede var mı?
Yani ortada. Next'e göre her türlü önde.
Kumandası metal ve premium hissiyatı var. Next'in kumanda plastik ve hissiyatı kötü.
Yine kumanda şarjlı Apple'da. Next'de ise pilli.
Depolama ve ram olarak daha iyi. Apple 4/64 , Next 2/32
Arayüz ve akıcılık olarak arada gezegenler var.
TV+ konusu ise şöyle. Resmi olarak Tr'de yoklar ama Hindistan üzerinden izlenebiliyor. Aylık 70₺'ye geliyor.
Bütün dizilerde Türkçe altyazı bulunuyor.
Fiyat olarak ise Next 1750₺ Apple TV 5800₺.
Arkadaki 3 kata değer mi evet değer ama saydığım şeyler benim için gereksiz diyenler için Next'de yeterli.

bunun xiaomi mi boxtan farkı ne mesela 2kattan fazla ücreti var
Akıcılığı malzeme kalitesi.
Biri iPhone 16pro Max diğeri 15 binlik Xiaomi gibi düşün.
Performans ve malzeme kalitesi olarak çok farklılar.

Son düzenleme:
Apple tv eğer iphonunuz varsa ve tvniz akıllı değilse alınabilir, yoksa tam bir zengin oyuncağı. Streaming cihaz için aşırı güçlü, ethernet olan versiyonunu alırsanız smart hub olarak da kullanabiliyorsunuz.

Apple tv eğer iphonunuz varsa ve tvniz akıllı değilse alınabilir, yoksa tam bir zengin oyuncağı. Streaming cihaz için aşırı güçlü, ethernet olan versiyonunu alırsanız smart hub olarak da kullanabiliyorsunuz.
İphone ile ne gibi bir fark oluyor

Android tv box alırken 1.5 2k dan fazlasını vermeyen adam, Apple tv ye gelip 5 6 k verir ve bu kasmıyor der. Klasik Apple cı mantığı, sende ver Android tv box a 5 6 k bak bakalım kasıyor mu?

iPhone zorunluluğu yok. Tek eksi yani face ID sensörü ile doğru renk ayarini yapamıyorsun iPhone olmadığı için.

Android tv box alırken 1.5 2k dan fazlasını vermeyen adam, Apple tv ye gelip 5 6 k verir ve bu kasmıyor der. Klasik Apple cı mantığı, sende ver Android tv box a 5 6 k bak bakalım kasıyor mu?
Evet kasıyor. Google'ın 6 bin liralık TV boxu da a55 kullanıyor. Sorun da bu zaten kasmayan Android box yok.
İstisna Amazon fire cube var. Onlarda da play Store yok.

Apple TV'den daha pahalı!

Geri