Ekran kartını çıkardıktan sonra sistem APU'yu devre dışı bırakıyor olabilir. Anakartın nedir? (CMOS resetlemesiyle düzeleceğini düşünüyorum.)Ekran karti takili iken apudan goruntu alabiliyorum ama ekran kartini cikartinca apu goruntu vermiyor yardimci olurmusunuz?
Asus Prime b350m-a nasil yapabilirimEkran kartını çıkardıktan sonra sistem APU'yu devre dışı bırakıyor olabilir. Anakartın nedir? (CMOS resetlemesiyle düzeleceğini düşünüyorum.)
Öncelikle sistemi kapat komple. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Kasanın kapağını aç. Ondan sonra RAM'lerini çıkar. CLRTC yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla iki pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'leri takıp sistemi çalıştır.Asus Prime b350m-a nasil yapabilirim
Reis bi zarari olmaz dimiÖncelikle sistemi kapat komple. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Kasanın kapağını aç. Ondan sonra RAM'lerini çıkar. CLRTC yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'leri takıp sistemi çalıştır.Alıntıyı görüntüle
Hayır. BIOS sıfırlama işlemi oluyor bu.Reis bi zarari olmaz dimi
Düzelmedi reisHayır. BIOS sıfırlama işlemi oluyor bu.
Dediğimi doğru şekilde yaptın dimi hocam? İşlemcin nedir bu arada?Düzelmedi reis
R5 2400GDediğimi doğru şekilde yaptın dimi hocam? İşlemcin nedir bu arada?
Bilmiyorum veriyordu hocam hdmi ona takincahocam ekran kartı takılı iken nasıl apudan görüntü alıyordun ?
Dediğim yolu doğru yaptın dimi hocam?R5 2400G
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilmiyorum veriyordu hocam hdmi ona takinca