Eğer bilgin varsa anakart modelimi söylesem, uyup uymadığını söylermisin?Anakartına uyuyorsa evet.
Öyle düşünüyorum evetnormal işlemci yerine apu işlemcisi mi tercih edeceksiniz anlamadım
Hocam şunu mu demek istediniz?Benim kafama şöyle bi soru takıldı: apu işlemciyi de ayrı bi şekilde(toplu sistem halinde değil yani) alıp pc'de kullanabilir miyim? (Ekran kartını bedavaya halletmek için merak ettim)
Yok, normal işlemci yerine apu kullanmayı düşünüyorumHocam şunu mu demek istediniz?
Normal işlemci takacaksınız ve ekran kartı olarak ta apu işlemci mi takacaksınız?
Eğer sorduğunuz soru bu ise birden fazla işlemci takabildiğiniz anakartlar da bu dediğiniz şey olur.
Tamam evet takabilirsiniz.Yok, normal işlemci yerine apu kullanmayı düşünüyorum
Kullanırsınız.Eğer bilgin varsa anakart modelimi söylesem, uyup uymadığını söylermisin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle düşünüyorum evet
Yani normal anakarta intel işlemci yerine apu işlemci takmayı düşünüyorum. Anakart modelim AsRock H61M-DGS, ekran kartım gt 430, bütçe de orta-düşük fiyatlı bi işlemci olsa iyi oluranakart modeli
bütçeniz
ekran kartınız
bunları söyleyin
eğer hazır sisteminiz var sadece ekran kartı yoksa işlemci mi almak istiyorsunuz
halaa anlamadım özür
AsRock H61M-DGS, intel pentium g640anakart ve işlemciyi söyle biz söyleriz uyumlu mu değil mi
uyumlu olur ikisi de lga 1155 soketYani normal anakarta intel işlemci yerine apu işlemci takmayı düşünüyorum. Anakart modelim AsRock H61M-DGS, ekran kartım gt 430, bütçe de orta-düşük fiyatlı bi işlemci olsa iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
AsRock H61M-DGS, intel pentium g640