Neler Yeni

Apu sistem öneri bütce 4-5-6k

Lottino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat
psu ve anakart + işlemci kombosu pahalı. 1k altına da çok rahat 500-600W psu bulunuyor. anakart 1.7k, işlemci de 800 tl civarında eder. yani total 2.5k ediyor ikisi. adam 3.5k yazmış. çok pahalı
sistem dizebilme şansınız varmıdır sizin 5-6k param güvende ile

1905

80+ Silver
%10 komisyon kesiyor. sizin bütçede komisyon bedeli çok değil en fazla 600tl gelir ama 600tlye parça yükseltmesi ciddi fark eder.
Mesaj otomatik birleştirildi:

genel olarak pahalı parçalar hocam. yarın etiketleyin daha güzel bir sistem bakalım param güvende ile.

Lottino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat
%10 komisyon kesiyor. sizin bütçede komisyon bedeli çok değil en fazla 600tl gelir ama 600tlye parça yükseltmesi ciddi fark eder.
Mesaj otomatik birleştirildi:

genel olarak pahalı parçalar hocam. yarın etiketleyin daha güzel bir sistem bakalım param güvende ile.
Hocam valla ilk defa dizcem bu sefer dizmeyi hedefliyorum zaten uzun vadede dizeceğim 2-3 aya dizerim max beni idareten götürsün yeterli sizlerede bu yolda ihtiyacım var elbette

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

1905

80+ Silver
Hocam valla ilk defa dizcem bu sefer dizmeyi hedefliyorum zaten uzun vadede dizeceğim 2-3 aya dizerim max beni idareten götürsün yeterli sizlerede bu yolda ihtiyacım var elbette
sorun değil hocam elimizden geldiğince yardımcı oluruz. dediğim gibi yarın daha müsait bir saatte araştıralım. ben unutabilirim yarın etiketlerseniz güzel olur.

Lottino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat
sorun değil hocam elimizden geldiğince yardımcı oluruz. dediğim gibi yarın daha müsait bir saatte araştıralım. ben unutabilirim yarın etiketlerseniz güzel olur.
@1905 hocam merhaba günaydınlar aktifmisiniz

Top Bottom