Uğur Altun
80+ Bronze
Dahası
Windows 11'in tam sürümü çıkmış sanırım. Sistemim 4300GE APU 16 GB RAM. Yüklesem bir sıkıntı yaşar mıyım?
apu sistemime yükledim, sorunsuz çalışıyor ve bu ön bellek işini sonuna kadar hissetiriyor w11, ama diğer forumlarda da belirttiğim gibi 1 hafta bekleyin bence iyice stabil olduktan sonra geçiş yapın. (apuda olsa normalde olsa, biostan tpm 2.0'ı açmayı unutmayın)Windows 11'in tam sürümü çıkmış sanırım. Sistemim 4300GE APU 16 GB RAM. Yüklesem bir sıkıntı yaşar mıyım?
Ryzen 5 3400g sisteme dün gece yükledim şuan sıkıntısız çalışıyor beğendim işletim sistemini.Windows 11'in tam sürümü çıkmış sanırım. Sistemim 4300GE APU 16 GB RAM. Yüklesem bir sıkıntı yaşar mıyım?
Ssd var mı? Varsa modeli?Windows 11'in tam sürümü çıkmış sanırım. Sistemim 4300GE APU 16 GB RAM. Yüklesem bir sıkıntı yaşar mıyım?
Kingston A2000 M.2 modeli varSsd var mı? Varsa modeli?
apu sistemime yükledim, sorunsuz çalışıyor ve bu ön bellek işini sonuna kadar hissetiriyor w11, ama diğer forumlarda da belirttiğim gibi 1 hafta bekleyin bence iyice stabil olduktan sonra geçiş yapın. (apuda olsa normalde olsa, biostan tpm 2.0'ı açmayı unutmayın)
fps artışı oldu mu hocamRyzen 5 3400g sisteme dün gece yükledim şuan sıkıntısız çalışıyor beğendim işletim sistemini.
şu an test etme imkanım olmadı yeni kuruyorum oyunlarımı(formatta attığım için) 3-5fps'de olsa olur ama bana arayüzde daha performanslı geldifps artışı oldu mu hocam
W11 yükleyebilirsiniz sorun olacağını sanmıyorum o zaman.Kingston A2000 M.2 modeli var
Akşam deniyeceğim hocam.fps artışı oldu mu hocam
Hocam bende ryzen 5 2400G var fakat yüklemek istediğimde işlemcinin uyumsuz olduğunu görüyorum. Siz nasıl bir yol izlediniz yüklerken .Ryzen 5 3400g sisteme dün gece yükledim şuan sıkıntısız çalışıyor beğendim işletim sistemini.
Hocam Microsoft Windows 11 desteğini Amd 3.nesil işlemcilerden itibaren vermeye başladı. İlerleyen zamanlarda 2.nesile belki gelebilir. Şuan Windows 10 kullanmanız daha iyi olacaktır.Hocam bende ryzen 5 2400G var fakat yüklemek istediğimde işlemcinin uyumsuz olduğunu görüyorum. Siz nasıl bir yol izlediniz yüklerken .Alıntıyı görüntüle
Birinci nesil işlemcilerin Win 11 desteği yok. 3400G ye kurulabiliyor ama 2400G olmaz o yüzden.Hocam bende ryzen 5 2400G var fakat yüklemek istediğimde işlemcinin uyumsuz olduğunu görüyorum. Siz nasıl bir yol izlediniz yüklerken .Alıntıyı görüntüle
İkinci nesil işlemcilerin Win 11 desteği var. Ama 2200G ve 2400G işlemci mimarisi olarak 1. nesil.Hocam Microsoft Windows 11 desteğini Amd 3.nesil işlemcilerden itibaren vermeye başladı. İlerleyen zamanlarda 2.nesile belki gelebilir. Şuan Windows 10 kullanmanız daha iyi olacaktır.