Neler Yeni

Yardım Araba kaza sonrası onarım

alperener

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Alperen
Arkadaşlar yanlış yere konu actiysam kusura bakmayın.
1 saat önce kaza yaptım. Gidisli gelişli bir yol da Kadın bir sürücü ben şeridimde giderken o karşıdan geliyordu. Önüme atladı kurtaramadim. Zaten suçu kabul ediyor. MOBESE kaydı vs her şey mevcut suçlu o.

Arabam yeni model bu yüzden servise yaptıracam. Sorum şu; karşı taraf ücreti servise ödese tramere işler mi?

Tramere islememsi için sigortadan yapmak istemiyorum yoksa 50-60k tramer olacak en kötü.

eneskaya6

80+ Silver
Tramer işlememesi icin karşı taraf cebinden para verip sanayide bi ustaya yaptırman lazım bunu da genelde kimse yapmaz.

Karşı taraf hataliysa onun sigortasından yaptıracağın için tramer olur. 50/60bin tl önemli bi miktar değil artık

KadiRR_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kadir Karahasan
1 saat önce kaza yaptım. Gidisli gelişli bir yol da Kadın bir sürücü ben şeridimde giderken o karşıdan geliyordu. Önüme atladı kurtaramadim. Zaten suçu kabul ediyor. MOBESE kaydı vs her şey mevcut suçlu o.

Arabam yeni model bu yüzden servise yaptıracam. Sorum şu; karşı taraf ücreti servise ödese tramere işler mi?

Tramere islememsi için sigortadan yapmak istemiyorum yoksa 50-60k tramer olacak en kötü.
Serviste yaptırırsan her türlü tramere geçiyor.Geçmemesi için aracı sanayide yaptırman lazım.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,542
İsim
Volkan

sıkıntı yok hasar kaydı girerse de değer kaybı alırsın sorun olmaz yani o 60k yı alırsın değer kaybı açıp

alperener

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tramer işlememesi icin karşı taraf cebinden para verip sanayide bi ustaya yaptırman lazım bunu da genelde kimse yapmaz.

Karşı taraf hataliysa onun sigortasından yaptıracağın için tramer olur. 50/60bin tl önemli bi miktar değil artık
Ustaya da vermek istemiyorum garantisi bile bitmemiş bir araba için. Onun sigortasını kullandırma dan yapmak nasıl olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Serviste yaptırırsan her türlü tramere geçiyor.Geçmemesi için aracı sanayide yaptırman lazım.
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Mecbur servise verecem artık

belli bir limiti geçerse ağır hasarlı olarak kayda geçer yalnız onu öğren
Far ve tampon değişecek sırf far işçilik siz 20 bin tutuyor tramer de sırf ona 40 k işler tampon olmadan

sıkıntı yok hasar kaydı girerse de değer kaybı alırsın sorun olmaz yani o 60k yı alırsın değer kaybı açıp
Yani doğru diyorsunuz da bakalım şansımı deniyim olmazsa değer kaybını Alıp tramere razı klacam. Herhalde 100-150 falan verirler değer kaybına

WhoCares

80+ Gold
Ustaya da vermek istemiyorum garantisi bile bitmemiş bir araba için. Onun sigortasını kullandırma dan yapmak nasıl olur

Far ve tampon değişecek sırf far işçilik siz 20 bin tutuyor tramer de sırf ona 40 k işler tampon olmadan

Yani doğru diyorsunuz da bakalım şansımı deniyim olmazsa değer kaybını Alıp tramere razı klacam. Herhalde 100-150 falan verirler değer kaybına
bilemiyorum hangi sigorta şirketini kullaniyorsanız poliçede yazar zaten karşıladıkları limitleri ama gene sorun siz sigortaciya sonradan üzülmeyin

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Deniz

geçmiş olsun
aracın yeni
tramer her halükarda çıkacak sigorta ile yaptırılırsa ki sigortadan yaptır bence
onarım sonrası dava aç hem değer kaybı hem de günlük ücret davası açın
10 gün serviste kaldıysa 10 günlük araba kiralama parasını karşı taraftan alabiliyorsunuz .

Farex

80+ Silver
ilk önce onun kaskosu yoksa sigortasından bu hasarı yetkili serviste onarım yaptıraiblirsin. Ayrıca aracın servisteki işlemleri sürecinde arabasız kalmamak için araç teminati isteyebilirsin ve servis tutarı tramere işlenir fakat tramere işlenen bedel kadarını değer kaybı adı altında sigortasından alabilirsin.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Berkecan Ergin
Karşı taraf o masrrafa girip cebinden niye versinki kasko ve sigortası varsa.
Siz aracı servise çektirin yapılsın değer kaybı alırsınız ilk teklifi kabul etmeyin 2. teklifi edersiniz değer kaybında daha yüksek olur ilkine göre.

git serviste yaptır araç değer kaybını iste bu kadar bir sanayici olarak söylüyorum tramer çıkmasın diye psikolojin bozulur elaltından yapılan araçlar hiç bir zaman dört dörtlük olmuyor oluyosada 1000de1 ihtimal denk gelir

brutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
berat
Sigorta ve kasko her türlü tramere işler. ha kadın eline sayar parayı al anlaşalım benim de sicilime girmesin der sigortam yüksek çıkmasın der ki %1 yaşanma ihtimali o zaman hiç tutanak ekspertiz uğraşmazsınız.

eneskaya6

80+ Silver

far tampondan 5lira değer kaybı alamazsın. Far 20bin tl ise niye bu kadar dert ediyon bu piyasada para değil, servis kaydı olduktan sonra hersey basit

Top Bottom