Araba lastiğinden anlayan yardımcı olabilirmi?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Merhaba,
Aracımın lastiğine sert cam bi malzeme girmiş farkettim tornavidayla çıkardım ama yarığı kaldı lastik daha 2 haftalık ve en dibine kadar inmiş yarık hatta en zeminin bile hafif altına inmiş zedelemiş.
Uzun yola gidicem problem olurmu?
Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekler

• IMG_4917.jpeg
    IMG_4917.jpeg
    1.9 MB · Hit: 99
uzun yola gideceksen bir lastikçiye git. yavaş gitsen bile yol uzun olduğu için tekerlekler ısınacak, allah korusun kazaya sebep olabilir.

alttan yapılan bir yama ile (gerek varsa o lastik daha çok kullanılabilir. saat çok geç hemen yola çıkacaksanızda oldukça yavaş sürmenizi tavsiye ederim. lastikler süraat arttıkça daha çok ısınır ve lastiğinde genleşmesiyle tekerlek gümleyebilir.
3-4 bin liralık lastik için 500-600 belkide daha fazla değeri olan bir arabaya hatta paha biçilemez sizin, yakınlarınızın ve bir başkasının canına bir zarar gelebilir.
inşallah aceleniz yoktur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stepne varsa değiştirin öyle devam edin

Hiçbir şey olmaz sür devam et

alttan yapılan bir yama ile (gerek varsa o lastik daha çok kullanılabilir. saat çok geç hemen yola çıkacaksanızda oldukça yavaş sürmenizi tavsiye ederim. lastikler süraat arttıkça daha çok ısınır ve lastiğinde genleşmesiyle tekerlek gümleyebilir.
3-4 bin liralık lastik için 500-600 belkide daha fazla değeri olan bir arabaya hatta paha biçilemez sizin, yakınlarınızın ve bir başkasının canına bir zarar gelebilir.
inşallah aceleniz yoktur

stepne varsa değiştirin öyle devam edin
Şöyle ki acelem yok ama hızlı gitmezsem sorun olmaz gibi yarın lastikçiye göstereceğim. Yama yaptırabilirim o kısmına her ihtimale karşı

Eminmisin yarık derine giriyo fotoğrafta belli değil

hocam öyle demeyin, lastik ısındıkça içindeki havanın basıncı artar ve lastik gümleyebilir, daha bunun virajı vs. var. o yarığın derinliğini bilemeyiz
maazallah dereye doluverir arkadaş

Şöyle ki acelem yok ama hızlı gitmezsem sorun olmaz gibi yarın lastikçiye göstereceğim. Yama yaptırabilirim o kısmına her ihtimale karşı

Eminmisin yarık derine giriyo fotoğrafta belli değil
hocam acelende yokmuş yarım saatte değiştirebiliyorsan stepneyi tak, uzun yol şakaya gelmez. yolda karşınıza ne çıkar bilinmez. eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın

hocam öyle demeyin, lastik ısındıkça içindeki havanın basıncı artar ve lastik gümleyebilir, daha bunun virajı vs. var. o yarığın derinliğini bilemeyiz
maazallah dereye doluverir arkadaş

hocam acelende yokmuş yarım saatte değiştirebiliyorsan stepneyi tak, uzun yol şakaya gelmez. yolda karşınıza ne çıkar bilinmez. eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın
Uzun yola 1 hafta sonra çıkacağım beni sabah eve götürsün yeter gece çalışıyorum lastikçiye sorarım ama yama olsa ne işe yarar ki oraya dolgu falan koymak lazım.

Hocam zaten yeniymiş maalesef cok pahalı biliyorum ama bence hem sizin hemde aracın sağlığı açısından sadece o lastiği aynı sıfır lastikle değiştirme imkanın olursa bence en mantıklısı bu olur

bir şekilde yolu geçirmene yardımcı olucak yama gibi pratik çözümler bulur lastikçiler adam akıllı bir lastikçi bul ama kesin gitmeden bu şekilde uzun yola değil yola da çıkıp riske atma

fotoya şimdi baktım büyük bir şey değil derin olsada kolay hallederler büyük ihtimal

Bana kalırsa dişte kalmış gibi gözüküyor, camın araba lastiği patlattığını da görmedim bugüne kadar. Sadece fotoğrafa bakarak bence sorun yok derim.

Bana kalırsa dişte kalmış gibi gözüküyor, camın araba lastiği patlattığını da görmedim bugüne kadar. Sadece fotoğrafa bakarak bence sorun yok derim.
Şöyle diş bitti sayalım lastik tabanının içine kadar yarık ulaşmış çok küçük bi alan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,747
Üyeler
188,156
Son üye
MusaDoğan29
Geri