5008 net öneririmSıfır
5008 net öneririmSıfır
Geniş araçHocam konfor mu, surat mi genis bagaj hacimi genis yolcu hacimi falan detaylandirir misiniz
PSA grubunun bütün arabalarını ele kral."Arkadaşlar, 2.5 milyon lira bütçeye araba önerir misiniz? Arabanın kasa tipi Chery Tigo, Volkswagen Tiguan, Togg gibi olmalı. Bunların kasa tipi nedir bilmiyorum, o yüzden tek tek saydım. 2.5 milyon liraya var mı böyle önereceğiniz araba?"
hiç deneyimlediniz mi ? sebeplerini yazın bizde öğrenelim.PSA grubunun bütün arabalarını ele kral.
Kodiaq çok güzel.
Hocam arkadaş da belirtmiş konfor istiyorsan d segmenti düşünmelisin. 5008 ve kodiaqa bakabilirsin ben 1.5 kodiaq derdim şahsen gerek tasarımı gerek yol tutuşu gidişi falan 5008’den bir tık daha üst. 5008 in içi daha büyük kodiaqa göreGeniş araç
Hocam tavsiye veremeyeceğim ama ciddi bir meblağ var elinizde ve Çin araçlarından uzak durmanızı söyleyebilirim. Onun dışında sadece Tiguanı biliyorum tavsiye ederim."Arkadaşlar, 2.5 milyon lira bütçeye araba önerir misiniz? Arabanın kasa tipi Chery Tigo, Volkswagen Tiguan, Togg gibi olmalı. Bunların kasa tipi nedir bilmiyorum, o yüzden tek tek saydım. 2.5 milyon liraya var mı böyle önereceğiniz araba?"
alman ve uzak doğu arabaları varken (chery gibileri kastetmiyorujm) psa grubu bence son tercihlerden olmalı. 5008 büyük araç, kullanışlı ama tuğla gibi çok kaba. yinede güzel araç ama güle güle kullanın.şahsen yakın zamanda 21-22 tiguan allspace , tiggo 8 pro , xtrail ve 5008 arasında kalıp 5008 aldım . tiguan kokpit olarak 22-23 model araç hissi vermedi , tiggo 8 desen çin malı zaten , xtrail de sarmadı c den bozma d gibi . alfa çok severim ama piyasası çok yavaş harici süper bir araba . kodiaq desen zaten muazzam. şahsi tercihimi bu bütçede sorento , kodiaq ve 5008 arasında kullanırdım.
Dürüst olmak gerekirse çok yumuşak bir araç , daha önce 2014 Sportage , 11 Cerato , 2016-22 Kuga deneyimlemis biri olarak konfor olarak 5008 in çeyreği değiller . Eski kasası tuğla gibi olabilir onu denemedim . Bütçem dahilinda kodiaq in dolu paketi olsa onu alirdim kesinlikle ancak maalesef cam tavan, koltuk ısıtma gibi donanımları olmayanlari vardı yalnizca.alman ve uzak doğu arabaları varken (chery gibileri kastetmiyorujm) psa grubu bence son tercihlerden olmalı. 5008 büyük araç, kullanışlı ama tuğla gibi çok kaba. yinede güzel araç ama güle güle kullanın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
konu sahibinede kodiaq öneririm.
tuğla derken aracın dış tasarımını demek istemiştim. D segment bir araç olduğu için yumuşakta olacaktır zaten.Dürüst olmak gerekirse çok yumuşak bir araç , daha önce 2014 Sportage , 11 Cerato , 2016-22 Kuga deneyimlemis biri olarak konfor olarak 5008 in çeyreği değiller . Eski kasası tuğla gibi olabilir onu denemedim . Bütçem dahilinda kodiaq in dolu paketi olsa onu alirdim kesinlikle ancak maalesef cam tavan, koltuk ısıtma gibi donanımları olmayanlari vardı yalnizca.
E tabi tasarım görecelidir .tuğla derken aracın dış tasarımını demek istemiştim. D segment bir araç olduğu için yumuşakta olacaktır zaten.
Bütçe yeterse XC90. Yoksa bir tık altı."Arkadaşlar, 2.5 milyon lira bütçeye araba önerir misiniz? Arabanın kasa tipi Chery Tigo, Volkswagen Tiguan, Togg gibi olmalı. Bunların kasa tipi nedir bilmiyorum, o yüzden tek tek saydım. 2.5 milyon liraya var mı böyle önereceğiniz araba?"