Forza 4sahur saatlerine kadar arkadan sezen aksu dinleyebilceğim bir araba oyununistiyorum (pc iyi depolama var)
ozellikle araba seslerine cok hassasiyetim var o yuzden araba sesleri gercekci olursa sevinirim iyi forumlar![]()
Forza ve assetto corsa önerebilirim.sahur saatlerine kadar arkadan sezen aksu dinleyebilceğim bir araba oyununistiyorum (pc iyi depolama var)
ozellikle araba seslerine cok hassasiyetim var o yuzden araba sesleri gercekci olursa sevinirim iyi forumlar![]()
The Crew Motorfest.sahur saatlerine kadar arkadan sezen aksu dinleyebilceğim bir araba oyununistiyorum (pc iyi depolama var)
hocam ikiside kutuphanede var horizon 4 iyi ancak serbest dunya 30 saat sezen aksuya dayanamadi saniyorumForza ve assetto corsa önerebilirim.
Araba seslerine hassasiyetiniz varsa assetto iyi bir tercih olacaktır aslında hocam. Modlarla birlikte baya keyifli oluyor. Ben mod yaparken çok zorlanmamıştım sizi ne soğuttu acaba tam olarak hocam?hocam ikiside kutuphanede var horizon 4 iyi ancak serbest dunya 30 saat sezen aksuya dayanamadi saniyorumbiraz sıktı asetto corsa çok karışık geldi arayuzu bide civic modu felan yapmaya calisirken baya baya kendinden soğuttu. videolarda gordugum
kadariyla araba sesi muazzam aslinda oynamak isterimde maalesef cok komplike geliyor
Underground 2 ye başlayın hocamsahur saatlerine kadar arkadan sezen aksu dinleyebilceğim bir araba oyununistiyorum (pc iyi depolama var)
Yok be hocam content carsın içine atıyorsun modu bide shader kuruyorsun oynamak isterseniz yardım ederimhocam ikiside kutuphanede var horizon 4 iyi ancak serbest dunya 30 saat sezen aksuya dayanamadi saniyorumbiraz sıktı asetto corsa çok karışık geldi arayuzu bide civic modu felan yapmaya calisirken baya baya kendinden soğuttu. videolarda gordugum
kadariyla araba sesi muazzam aslinda oynamak isterimde maalesef cok komplike geliyor
sahur saatlerine kadar arkadan sezen aksu dinleyebilceğim bir araba oyununistiyorum (pc iyi depolama var)