Neler Yeni

Yardım Araba ve Motor ehlıyetı aynı anda alınabılırmı ?

Deepied

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Sadık
Selamlar

Araba ve motor ehlıyetı almak ıstıyorum fakat aynı anda alınıyormu bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım :d
2 ehlıyetede aynı anda kayıt olup aynı anda sınavlarına gırmek ıstıyorum yanı

Arif01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arif Eşli
hocam önce yazılı sınava girip geçeceksin sonra B ehliyet yani araba direksiyon sınavına girip geçeceksin sonra harcını yatırıp tekrar motorsiklet ehliyetine yazılıp direksiyon sınavına gireceksin anca öyle yoksa ikisi aynı anda alamazsın önce arabayı alacaksın

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,099
İsim
.
Selamlar

Araba ve motor ehlıyetı almak ıstıyorum fakat aynı anda alınıyormu bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım :d
2 ehlıyetede aynı anda kayıt olup aynı anda sınavlarına gırmek ıstıyorum yanı
ikisine aynı anda yazılırsan sadece 1 yazılı sınava girer hızlıca ikisini alır çıkarsın ben öyle yapacaktım arabayı aldım motora para kalmadı şimdi yeniden yazılıya gireceğim bir ton zaman kaybı.

Arif01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arif Eşli
ikisine aynı anda yazılırsan sadece 1 yazılı sınava girer hızlıca ikisini alır çıkarsın ben öyle yapacaktım arabayı aldım motora para kalmadı şimdi yeniden yazılıya gireceğim bir ton zaman kaybı.
hocam her türlü önce araba direksiyon sınavına giriyorsunuz tek sınav ile iki ehliyeti alamazsınız arabaya ayrı sınav motorsiklete ayrı sınav görüküyorsunuz

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,099
İsim
.
hocam her türlü önce araba direksiyon sınavına giriyorsunuz tek sınav ile iki ehliyeti alamazsınız arabaya ayrı sınav motorsiklete ayrı sınav görüküyorsunuz
Hayır bizzat ben bunun için kursla görüştüm öyle brşey yok tek sınavla hem arabanın hem motorun geçiliyor.
Ben o an sıkışık olduğum için motora yazılamadım yazılsaydım motor için ekstra sınava girmeme gerek kalmayacaktı.(YAZILI)

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,381
İsim
Kürşat
Hayır bizzat ben bunun için kursla görüştüm öyle brşey yok tek sınavla hem arabanın hem motorun geçiliyor.
Ben o an sıkışık olduğum için motora yazılamadım yazılsaydım motor için ekstra sınava girmeme gerek kalmayacaktı.(YAZILI)
direksiyon diyo sen yazılı diyon

Arif01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arif Eşli
hocam bende şuan m,a1,a2,a,b,b1,c1,c,c1e,ce,f, bunlar var ben ilk araba ve a2 ehliyete yazılmak istediğimde ikisinede aynı anda yazıldım sonra yazılı sınava girdim bana dediler ilkte motor ile arabayı aynı sınavda alırsın diye o yazılı sınav için geçerli direksiyon sınavı için geçerli değil önce araba direksiyon sınavına gireceksin geçtikten sonra B ehliyetini alacaksın sonra motorsiklet ehliyeti için direksiyon sınavına gireceksin seni tekrardan motorsikletin üstüne oturtup sürüşüne bakacaklar öyle alabilirsin yoksa araba direksiyon sınavına girip motoruda vermezler.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,099
İsim
.
hocam bende şuan m,a1,a2,a,b,b1,c1,c,c1e,ce,f, bunlar var ben ilk araba ve a2 ehliyete yazılmak istediğimde ikisinede aynı anda yazıldım sonra yazılı sınava girdim bana dediler ilkte motor ile arabayı aynı sınavda alırsın diye o yazılı sınav için geçerli direksiyon sınavı için geçerli değil önce araba direksiyon sınavına gireceksin geçtikten sonra B ehliyetini alacaksın sonra motorsiklet ehliyeti için direksiyon sınavına gireceksin seni tekrardan motorsikletin üstüne oturtup sürüşüne bakacaklar öyle alabilirsin yoksa araba direksiyon sınavına girip motoruda vermezler.
Direksiyonu kim alır dedi kral ben yazılıdan bahsediyorum :D

Arif01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arif Eşli
Direksiyonu kim alır dedi kral ben yazılıdan bahsediyorum :D
hocam zaten 1 kere yazılıya girdikten sonra birdaha asla yazılıya girmiyorsunuz yazılı sınav 1 defaya mahsuz zaten sadece SRC 1,2,3,4 alacagınız zaman yazılıya girersiniz başkada girmezsiniz. yazılı tek seferlik size anlatıyorum okumadan cevap veriyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,669
Üyeler
164,360
Son üye
Masra
Top Bottom