PC'yi kurmadan anlayamazsınız.İtopyadan bilgisayarı teslim aldık kutu içindeydi arabada dikey biçimde yanları köpüklü duruyordu araba 2 defa sallandı bi sıkıntı çıkar mı çıkarsa nasıl anlarız?
bilgisayarı çalıştırmayı deneyin sorun varsa tekrar yazarsınızİtopyadan bilgisayarı teslim aldık kutu içindeydi arabada dikey biçimde yanları köpüklü duruyordu araba 2 defa sallandı bi sıkıntı çıkar mı çıkarsa nasıl anlarız?
ekran kartını çıkartıp yola çıktınız değil mi yani ekran kartı kasanın içinde takılı değildiİtopyadan bilgisayarı teslim aldık kutu içindeydi arabada dikey biçimde yanları köpüklü duruyordu araba 2 defa sallandı bi sıkıntı çıkar mı çıkarsa nasıl anlarız?
Fakat diyelim ki zarar geldi ben bilgisayarı çalıştırdım normal çalışıyor oyun açtım düşük fps almıyorum nasıl anlayabilirim ki?evet ekran kartı takılı götürmek baya tehlikelidir çünkü arabının mükemmel bir süspansiyonu yoksa içindeki parçalar hafif hafif aşşağı yukarı gidecektir bide ekran kartı vidalı bir şekilde yerine takılı olduğu için o ekran kartının girişi baya bir mahvolabilir bu bir ihtimal ama çok büyük bir ihtimal
Evet otobüste önermiyoruz ama arabada sıkıntı olmaz dedilerEkran kartı montajlı mıydı?
Takılıydıekran kartı takılı değilse bir şey olmaz
stres testlerine sokarsınız, sorun yoksa sorun yokturFakat diyelim ki zarar geldi ben bilgisayarı çalıştırdım normal çalışıyor oyun açtım düşük fps almıyorum nasıl anlayabilirim ki?
usta çok büyük sıkıntı şuan hala arabada mısın ya da bilgisayara bakabilecek durumda mısınEvet otobüste önermiyoruz ama arabada sıkıntı olmaz dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Takılıydı
ekran kartı çalışacak mı bi ona bakalım öncestres testlerine sokarsınız, sorun yoksa sorun yoktur
çalışır ya bence, tabii tümsekten zıplayarak geçmediyse...usta çok büyük sıkıntı şuan hala arabada mısın ya da bilgisayara bakabilecek durumda mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartı çalışacak mı bi ona bakalım önce