Neler Yeni

Araç lastiğinden anlayan varmı?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,273
İsim
Berkecan Ergin
Hocam Yerli markaları önerir misiniz? bu kışı atlatsa yeter bana varmı önerebileceğinz modeller.
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler yenisini düşüneceğim.
lastikavici.com var birçok lastik testi mevcut,

Birde lastik ölçüleriniz nedir tam bilgi verirseniz önereyim 2-3 marka fiyat performans

lastikavcisi.com

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
Ben ünlü bir lastik firmasında çalışıyorum uzman olarak. Lastiklerin hamur ömrü evet vardır doğrudur fakat yukarıda berttiğim gibi . Dotu eski olan lastikleri kullanmamak gerekir. Hiç yağmur kar nem güneş görmemişse idarelşk kullanılabilir.
Kendi aracımda “hiç kullanılmamış” 0511 dotlu orijinal istetme lastik kullanıyorum 1 adet mecburiyetten. Bu yaz değişeceğim şuan kışlıklar takılı.
Hocam bizimkide 2 ay kullandı zamanında sonra yıllardır depoda hiçbişey görmedi 15 yılından kalma.

Checkmate

80+ Silver
dostum ailecek kullandığımız arabada çok eski fakat az kullanılmış lastik var bir şey olmadı . her zaman sıkıntı çıkacak diye bir şey yok fakat kullanacaksan da çok hız yapma

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
lastikavici.com var birçok lastik testi mevcut,

Birde lastik ölçüleriniz nedir tam bilgi verirseniz önereyim 2-3 marka fiyat performans

lastikavcisi.com
Hocam 185 60 15 ölçülerinde.

Örümcek Adam

80+ Bronze
hocam ben de 2-3 ay önce 4 lastiği 10 bine aldım 20 bin tutmaz bence.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
dostum ailecek kullandığımız arabada çok eski fakat az kullanılmış lastik var bir şey olmadı . her zaman sıkıntı çıkacak diye bir şey yok fakat kullanacaksan da çok hız yapma
Hızla işim yok çukurlarda patlamasından korkuyorum sorun orada.

hocam ben de 2-3 ay önce 4 lastiği 10 bine aldım 20 bin tutmaz bence.
hangi marka hocam çok önem veririm ben lastikle markaya farkın bariz hissedildiği kanaatindeyim şirket aracıma sıfır lassa lastik taktırdım kışlık babamın aracında continental var farkı deneyimlerek hissediyorum :)

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Hocam bizimkide 2 ay kullandı zamanında sonra yıllardır depoda hiçbişey görmedi 15 yılından kalma.
O olmaz işte o nemi yemiş hamur ve yıllarca beklemiş. O kesin gitmiştir. Ben kullanıyorum diye kullanmak doğru demiyorum eski lastik hiç kullanılmamış olsada , kullanmanızı önermiyorum farkındaysan, ben şuanda kullanmıyorum zaten değişeceğim bu yaz.

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Erhan Akçay
Benimde aracı değiştirme düşüncem var D Segment bakıyorum haliyle uymayacak masraf etmeden bu kışı atlatsa diyodum da ne yapacağız bakalım.
Anlıyorum düşünce olarak hakkınız var. Ama yukarda dedim gibi hiç bir şey canınızdan kıymetli değil. Bizim bir arkadaş fren balatasını değiştr medi değiştrmedi yağmurlu bir havada fren iyi tutmadı gitti arkadan birine taktı ufak maddi hasar oluştu, bunlar işte biraz önemsememe durumu.
Para cepte kalsın durumu ama biraz yanlış.

Aracı değiştrcekseniz 2. kalite olan markalarda alabilrsiniz illa en iyi markalara gerek yok.

Son düzenleme:

Örümcek Adam

80+ Bronze
hangi marka hocam çok önem veririm ben lastikle markaya farkın bariz hissedildiği kanaatindeyim şirket aracıma sıfır lassa lastik taktırdım kışlık babamın aracında continental var farkı deneyimlerek hissediyorum
matador diye bir marka. continental'in alt markası düşük kalitesiymiş diye aldım. şuana kadar 2 bin km yaptım güvensiz hissetmedim.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Hızla işim yok çukurlarda patlamasından korkuyorum sorun orada.

hangi marka hocam çok önem veririm ben lastikle markaya farkın bariz hissedildiği kanaatindeyim şirket aracıma sıfır lassa lastik taktırdım kışlık babamın aracında continental var farkı deneyimlerek hissediyorum :)
Continental lastikler şuanda piyasadaki en iyi lastiklerden. “ Binek araçlarda “ yazlık kışlık conti öneririm. Michelinde çok iyi ama Türkiye yollarına uygun değil. Yumuşak hamur olduğu için çukurlarda içerden balon yapma riski çok yüksek. Michelin kalitelidir fakat Türkiye yollarına uygun değildir. Conti iyidir.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
Anlıyorum düşünce olarak haklınız var. Ama yukarda dedim gibi hiç bir şey canınızdan kıymetli değil. Bizim bir arkadaş fren balatasını değiştr medi değiştrmedi yağmurlu bir havada fren iyi tutmadı gitti arkadan birine taktı ufak maddi hasar oluştu, bunlar işte biraz önemsememe durumu.
Para cepte kalsın durumu ama biraz yanlış.

Araca değiştrcekseniz 2. kalite olan markalarda alabilrsiniz illa en iyi markalara gerek yok.
evet hocam ya teşekkürler öyle yapacağım artık bakındım uygun fiyatlara var günlük olarak şirket aracım var ona da sıfır lassa taktırdım tabi şirket karşılamıştı sanıyorum 5000 lira bulmadı bile ondan taktırırım teşekkürler.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
matador diye bir marka. continental'in alt markası düşük kalitesiymiş diye aldım. şuana kadar 2 bin km yaptım güvensiz hissetmedim.
Sağolun bende bakınayım yarın bi.

Matadorda iyidir continin yan ürünü aynen
hocam bu markadan aliyim uygunsa o zaman

Continental lastikler şuanda piyasadaki en iyi lastiklerden. “ Binek araçlarda “ yazlık kışlık conti öneririm. Michelinde çok iyi ama Türkiye yollarına uygun değil. Yumuşak hamur olduğu için çukurlarda içerden balon yapma riski çok yüksek. Michelin kalitelidir fakat Türkiye yollarına uygun değildir. Conti iyidir.
Michelin hızlı aşınıyor diyorlar ekstradan o kadar eskitecek kadar deneyimlemedim.

Top Bottom