Neler Yeni

ARAÇ TEMİZLEME MALZEMESİ

ercannsn

80+
Reaksiyon skoru
9
ARAÇ TEMİZLEME MALZEMESİ ARKADAŞLAR DEMİR TOZUDUR VS JANT PARLATICIDIR HEPSİ BURADA TRENDYOL HANGİ MARKALAR GÜZEL BANA Bİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

ARAÇ TEMİZLEME MALZEMESİ ARKADAŞLAR DEMİR TOZUDUR VS JANT PARLATICIDIR HEPSİ BURADA TRENDYOL HANGİ MARKALAR GÜZEL BANA Bİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
Seti falan varsa bende takipteyim demir tozu lastik parlatici hizli cila vs lazim

bu set alımları çok iyi olmuyor tane tane alacaksın ben ufak tefek bi parça aldım 3k ödedim daha fırçalar vs onları bitirdim
Ben sadece kurulama bezi aldim ama firca vs olarak ne gerekiyor

şimdi jant arası fırça var teker fırçası var araç içi detay fırçası var güzel kaliteli fırçalar var çizmeyen
Arac icini bezle siliyorum jant fircasi lastikleride sungerle parlatmayi dusunuyorum daha fazlasina gerek varmi

Smx kimya var instagramdan bakabilirsin kullanmadım ama kaliteli diyorlar aynı şekilde titocar var

Smx kimya var instagramdan bakabilirsin kullanmadım ama kaliteli diyorlar aynı şekilde titocar var
elimde çok marka var da bilemedim fırçaları başka markadan aldım da bi demir tozunu bilemedim bakıyorum araştırıyorum sakaryakimya iyi diyorlar

Bu konuda uzun süre deneyim sahibi biri olarak şunu söyleyebilirim, set almayın. Set içinde gelen torpido parlatıcı arabanın torpidosunun anasını ağlatıyor. Deri bakım jeli desen o biçim. Motor temizlik spreyi kalıcı değil vs. vs. Bu liste bu şekilde uzayıp gider. O yüzden en iyisi 5kg Yıkama köpüğü cilalı fırçasız alıyorsun bir de 5 kg jant temizleyici suyu alıyorsun. Onun haricinde torpidodur deri temizleyicidir evde sirkeli su ile bile yapsan temizlersin ama onları özel almalısın. Yoksa set içinde gelen hiçbir ürün kaliteli olmuyor. Ekstra vax veya cilayı kendin alabilirsin.
Ben 2 seneyi aşkındır bu ürünü kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Jant temizleyici olarak da yine aynı ürün iş görüyor. Ekstra masrafa gerek yok ama illaki almak isterim dersen yine aynı markanın ürününü önerebilirim.
Bende şuan 5kg şampuan 5kg da PARLATICI var lastik için. Temizleyici değil.

Bu konuda uzun süre deneyim sahibi biri olarak şunu söyleyebilirim, set almayın. Set içinde gelen torpido parlatıcı arabanın torpidosunun anasını ağlatıyor. Deri bakım jeli desen o biçim. Motor temizlik spreyi kalıcı değil vs. vs. Bu liste bu şekilde uzayıp gider. O yüzden en iyisi 5kg Yıkama köpüğü cilalı fırçasız alıyorsun bir de 5 kg jant temizleyici suyu alıyorsun. Onun haricinde torpidodur deri temizleyicidir evde sirkeli su ile bile yapsan temizlersin ama onları özel almalısın. Yoksa set içinde gelen hiçbir ürün kaliteli olmuyor. Ekstra vax veya cilayı kendin alabilirsin.
Ben 2 seneyi aşkındır bu ürünü kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Jant temizleyici olarak da yine aynı ürün iş görüyor. Ekstra masrafa gerek yok ama illaki almak isterim dersen yine aynı markanın ürününü önerebilirim.
Bende şuan 5kg şampuan 5kg da PARLATICI var lastik için. Temizleyici değil.
valla kral en son ne zaman kullandın yorumlar çok az gibi geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,199
Üyeler
173,148
Son üye
pameria
Geri