ARAMIZDA MOBİL MADENCİLİK YAPAN VARMI ?

Reaksiyon skoru
54
sizce hala mobil madencilik ile para kazanamk mümkünmü arkadaş çevremde denk geldim ve interneti sarmış durumda bu mobil madencilik

sizce hala mobil madencilik ile para kazanamk mümkünmü arkadaş çevremde denk geldim ve interneti sarmış durumda bu mobil madencilik
mobilden madencilik yapamazsınız. scam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yapsanız bile 0.10$ yukarısını kazanamazsın

mobilden madencilik yapamazsınız. scam.

yapsanız bile 0.10$ yukarısını kazanamazsın
neden yapamayız peki, bide yakın bir arkadaşım yaklaşık 247bin tl kazandı telefondan ?

neden yapamayız peki, bide yakın bir arkadaşım yaklaşık 247bin tl kazandı telefondan ?
madencilik dediğin şey GPU adlı donanım bileşeni üzerinden yapılır. telefonda da 4090 gibi GPU olmadığı için madencilik yapamazsın

arkadaşında onu telefondan yapılan madencilik ile becerdiyse gelsin bide beni becersin

yani siz mümkün değilmi diyorsunuz , çok bilgim yok yanlış anlamayın
senin kastediğin mining nedir? yani bu instagramda değişikli değişikli appler var bulursam atıcam

senin kastediğin mining nedir? yani bu instagramda değişikli değişikli appler var bulursam atıcam

bunlardan mı?

reis telefondan üzerinden oluyor ayriyetten galiba ekran kartına değilde internet hızına göre madenciliği yapıyormuş uygulamanın adı Crypto İCE

bunlardan mı?
evet

reis telefondan üzerinden oluyor ayriyetten galiba ekran kartına değilde internet hızına göre madenciliği yapıyormuş uygulamanın adı Crypto İCE

evet
fake böyle bi program olsa ve para kazandırsa millete yayınlamazlar

adam 500 telefon alır ona kurar öyle yapar

ve merkeziyetsiz cüzdanları bilen azıcıkta kombinasyon bilen bir kişi 12-24 kelimenin ne kadar zor bulunduğunu bilir

Güvendiğim projeler var
Orbaic minning : 7ch1X37I
Mİra network: demirom
Xeno network: demiron
Xenea wallet 15Nb5lOwq6
Gama network: WHMDEMIRON
RUBİ: DEMIRON
DENEMEKTEN ZARAR GELMEZ AMA GÜVENİYORUM.

Mobil den mining mi yapılıyormuş? Mobil GPU'lar cznull açamıyor

Geri