Engin Aykut
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
sizce hala mobil madencilik ile para kazanamk mümkünmü arkadaş çevremde denk geldim ve interneti sarmış durumda bu mobil madencilik
mobilden madencilik yapamazsınız. scam.sizce hala mobil madencilik ile para kazanamk mümkünmü arkadaş çevremde denk geldim ve interneti sarmış durumda bu mobil madencilik
neden yapamayız peki, bide yakın bir arkadaşım yaklaşık 247bin tl kazandı telefondan ?mobilden madencilik yapamazsınız. scam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yapsanız bile 0.10$ yukarısını kazanamazsın
madencilik dediğin şey GPU adlı donanım bileşeni üzerinden yapılır. telefonda da 4090 gibi GPU olmadığı için madencilik yapamazsınneden yapamayız peki, bide yakın bir arkadaşım yaklaşık 247bin tl kazandı telefondan ?
Kolpa geldi birazneden yapamayız peki, bide yakın bir arkadaşım yaklaşık 247bin tl kazandı telefondan ?
kolpa zaten ya burda en kral ringi kur gene o kadar kazanamazsın miningtenKolpa geldi biraz
yani siz mümkün değilmi diyorsunuz , çok bilgim yok yanlış anlamayınkolpa zaten ya burda en kral ringi kur gene o kadar kazanamazsın miningten
senin kastediğin mining nedir? yani bu instagramda değişikli değişikli appler var bulursam atıcamyani siz mümkün değilmi diyorsunuz , çok bilgim yok yanlış anlamayın
senin kastediğin mining nedir? yani bu instagramda değişikli değişikli appler var bulursam atıcam
reis telefondan üzerinden oluyor ayriyetten galiba ekran kartına değilde internet hızına göre madenciliği yapıyormuş uygulamanın adı Crypto İCEsenin kastediğin mining nedir? yani bu instagramda değişikli değişikli appler var bulursam atıcam
evetsenin kastediğin mining nedir? yani bu instagramda değişikli değişikli appler var bulursam atıcam
bunlardan mı?
fake böyle bi program olsa ve para kazandırsa millete yayınlamazlarreis telefondan üzerinden oluyor ayriyetten galiba ekran kartına değilde internet hızına göre madenciliği yapıyormuş uygulamanın adı Crypto İCE
evet
Güvendiğim projeler varsizce hala mobil madencilik ile para kazanamk mümkünmü arkadaş çevremde denk geldim ve interneti sarmış durumda bu mobil madencilik