Lucifer35
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- Emre
Başına böyle bir şey geldi mi bilmiyorum ama ilk defa böyle bir şey geldi başıma arkadaşlar çok istediğim RTX 4060 ekran kartı alacaktım n11 den betaplusteknoliji diye bir satıcıdan alışveriş yaptım 29 kasımda Kasım indirimi vardı neyse dün saat 20:00 da Aras kargo dan kargonuz dağıtımda diye mesaj geldi neyse 10 dk sonrasında ne bir mesaj ne bir arama bende linke baktım bakmaz olaydım yanlış adres diye not düşmüşler neyse bende n11 den sürekli alışveriş yaparım Aras kargo genellikle gelir şaşırdım adresim düzgün bende Aras kargo altınyol merkezini aradım hanımefendi üslûpu ile beni çileden çıkardı neymiş efendim ben yanlış adres girmişim şubeden almam gerekiyormuş şube bize uzak kadın hakaretler edip yüzüne kapattı telefonu şikayet vara yazdım müşteri hizmetleri aradım dediler sizi arayacaklar aramıyorlar elimde telefon var ben koşuyorum paramla rezil oluyorum neyse o kadar umursamazlığı müşteri hizmetleri ki diyorum ki kargom durumu nedir ne zaman gelir bilmiyoruz sizi arayacaklardı diyor saat 6 kapandığı için müşteri hizmetleri aramadıkları için tekrar aradım dediler bekleyin aramadılar ekran kartı pahalı olmasa taksitle almasam yeminle iade edeceğim ama yarın gelmezse şayet iade edeceğim elime hiç kargo gelmedi birde onun bekleme süresi varmış yani siz siz olun Aras kargoyu tercih etmeyin