Neler Yeni

Yardım Aras kargo rezilliği

Lucifer35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre
Başına böyle bir şey geldi mi bilmiyorum ama ilk defa böyle bir şey geldi başıma arkadaşlar çok istediğim RTX 4060 ekran kartı alacaktım n11 den betaplusteknoliji diye bir satıcıdan alışveriş yaptım 29 kasımda Kasım indirimi vardı neyse dün saat 20:00 da Aras kargo dan kargonuz dağıtımda diye mesaj geldi neyse 10 dk sonrasında ne bir mesaj ne bir arama bende linke baktım bakmaz olaydım yanlış adres diye not düşmüşler neyse bende n11 den sürekli alışveriş yaparım Aras kargo genellikle gelir şaşırdım adresim düzgün bende Aras kargo altınyol merkezini aradım hanımefendi üslûpu ile beni çileden çıkardı neymiş efendim ben yanlış adres girmişim şubeden almam gerekiyormuş şube bize uzak kadın hakaretler edip yüzüne kapattı telefonu şikayet vara yazdım müşteri hizmetleri aradım dediler sizi arayacaklar aramıyorlar elimde telefon var ben koşuyorum paramla rezil oluyorum neyse o kadar umursamazlığı müşteri hizmetleri ki diyorum ki kargom durumu nedir ne zaman gelir bilmiyoruz sizi arayacaklardı diyor saat 6 kapandığı için müşteri hizmetleri aramadıkları için tekrar aradım dediler bekleyin aramadılar ekran kartı pahalı olmasa taksitle almasam yeminle iade edeceğim ama yarın gelmezse şayet iade edeceğim elime hiç kargo gelmedi birde onun bekleme süresi varmış yani siz siz olun Aras kargoyu tercih etmeyin

Ekler

• Screenshot_20241202-223940.png
    Screenshot_20241202-223940.png
    326.7 KB · Hit: 50
  • Screenshot_20241202-220839.jpg
    Screenshot_20241202-220839.jpg
    949.6 KB · Hit: 42
  • Screenshot_20241202-215346.png
    Screenshot_20241202-215346.png
    254.6 KB · Hit: 43

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,420
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Başına böyle bir şey geldi mi bilmiyorum ama ilk defa böyle bir şey geldi başıma arkadaşlar çok istediğim RTX 4060 ekran kartı alacaktım n11 den betaplusteknoliji diye bir satıcıdan alışveriş yaptım 29 kasımda Kasım indirimi vardı neyse dün saat 20:00 da Aras kargo dan kargonuz dağıtımda diye mesaj geldi neyse 10 dk sonrasında ne bir mesaj ne bir arama bende linke baktım bakmaz olaydım yanlış adres diye not düşmüşler neyse bende n11 den sürekli alışveriş yaparım Aras kargo genellikle gelir şaşırdım adresim düzgün bende Aras kargo altınyol merkezini aradım hanımefendi üslûpu ile beni çileden çıkardı neymiş efendim ben yanlış adres girmişim şubeden almam gerekiyormuş şube bize uzak kadın hakaretler edip yüzüne kapattı telefonu şikayet vara yazdım müşteri hizmetleri aradım dediler sizi arayacaklar aramıyorlar elimde telefon var ben koşuyorum paramla rezil oluyorum neyse o kadar umursamazlığı müşteri hizmetleri ki diyorum ki kargom durumu nedir ne zaman gelir bilmiyoruz sizi arayacaklardı diyor saat 6 kapandığı için müşteri hizmetleri aramadıkları için tekrar aradım dediler bekleyin aramadılar ekran kartı pahalı olmasa taksitle almasam yeminle iade edeceğim ama yarın gelmezse şayet iade edeceğim elime hiç kargo gelmedi birde onun bekleme süresi varmış yani siz siz olun Aras kargoyu tercih etmeyin
biraz şubeyede bağlı kanka lüleburgazdaki kargoların çoğu iyi bir sıkıntı yaşamadım şu zamana kadar ucuzdan pahalıya her şey söyledim.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
baba merhaba
şehire göre değişiyor, genelleme yapmamak gerek
ben kolaygelsin,hepsijet,yurtiçi,aras ile hiç sorun yaşamadım
sürat ile mng kargo uyuz biraz :)
hatta şöyle diyim bizim burada aras kargo dağıtım yapan abi , benim mahalle benden iyi biliyor :D

Lucifer35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biraz şubeyede bağlı kanka lüleburgazdaki kargoların çoğu iyi bir sıkıntı yaşamadım şu zamana kadar ucuzdan pahalıya her şey söyledim.
Çok moralim bozuk 🥺 azar yemem mi paramla rezil olmam mı satıcı da yardım etmedi n11 de 2 gündür zamanım vaktim gitti baş ağrısı çabası.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Talat
Benim de arabam için 6 ay boyunca aradıgım 5. vites dişli setini kaybettiler kalboldu dedikler cıktılar yazıklar olsun direk ücretini ödeyip gectiler sap gibi ortada kaldım..

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Eymenarthur
Çok moralim bozuk 🥺 azar yemem mi paramla rezil olmam mı satıcı da yardım etmedi n11 de 2 gündür zamanım vaktim gitti baş ağrısı çabası.
aras kargo tam bir rezillik benimde kargomu kaybettiler adresim dogru olmasına ragmen kargom 3 kere dagıtıma çıktı hep adres yanlış hatalı vs hep bir bahane müşteri temsilcisi desen sadece kayıt olusturuyor bir işede yaradıgı yok

Lucifer35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şehire göre değişiyor, genelleme yapmamak gerek
ben kolaygelsin,hepsijet,yurtiçi,aras ile hiç sorun yaşamadım
sürat ile mng kargo uyuz biraz :)
hatta şöyle diyim bizim burada aras kargo dağıtım yapan abi , benim mahalle benden iyi biliyor :D
Ne yapmalıyım arkadaşlar ya ? Müşteri hizmetleri olsun şikayet var herşeyi denedim yok bunlar neden böyle yapıyorlar bende 1 hafta önce Temu dan gelmişti ve önceden böyle bir şey yaşamadım ne olduysa n11 den ekran kartı aldım başıma gelmeyen kalmadı

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
baba merhaba
Ne yapmalıyım arkadaşlar ya ? Müşteri hizmetleri olsun şikayet var herşeyi denedim yok bunlar neden böyle yapıyorlar bende 1 hafta önce Temu dan gelmişti ve önceden böyle bir şey yaşamadım ne olduysa n11 den ekran kartı aldım başıma gelmeyen kalmadı
dağıtım eleman değişmiş olabilir, ya da kasım da baya alışveriş oldu yoğunluktan da olmuş olabilir.
yarın dağıtıma çıkarmaları gerekiyor, siz yine şube bi daha arayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Eymenarthur
zaten 3 kere dagıtıma cıkıp teslim edilmesse iade oluyor kargo otomatik

Lucifer35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre
aras kargo tam bir rezillik benimde kargomu kaybettiler adresim dogru olmasına ragmen kargom 3 kere dagıtıma çıktı hep adres yanlış hatalı vs hep bir bahane müşteri temsilcisi desen sadece kayıt olusturuyor bir işede yaradıgı yok
Aldığım ürün pahalı bir inşallah benim başıma böyle bir şey gelmez beni tehdit kadın resmen şubeden al diye ama kargom hiç elime düşmedi öyle bir sorun olursa ne yapmak gerekiyor Allah korusun inşallah söz konusu değildir böyle bir şey

TahinPekmez

80+ Silver
ARAS geneli bu şekilde, aldığım ürün aras ile gelecekse iptal ediyorum kesinlikle. hiç eve gelmiyor gelse de asansore bırakalım derler, yada akşam 10 da geldikleri oldu. 6-7 kere şubeden aldım. herkeze bunu yapıyorlar. dağıtıma çıktı derler, kendisine teslim edildi derler. bunu müdürün şifresini girerek yapıyorlarmış. 10 kere şikayet ettim boş. sana da geçmiş olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Eymenarthur
Aldığım ürün pahalı bir inşallah benim başıma böyle bir şey gelmez beni tehdit kadın resmen şubeden al diye ama kargom hiç elime düşmedi öyle bir sorun olursa ne yapmak gerekiyor Allah korusun inşallah söz konusu değildir böyle bir şey
şikayette buluna bilirsin ama sen tedirgin oluyorsan şubedende alabilirsin umarım kargoyu kaybetme gibi bir şey yapmamışlardır genelde dandik yanları açık seylerle taşıyorlar geçen bir subesinin onunden geçmiştim kargolar bildigin yola kadar taşmıs biri çalıp gitse kimsenin ruhu duymazdı

Lucifer35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre
zaten 3 kere dagıtıma cıkıp teslim edilmesse iade oluyor kargo otomatik
Dün gece 20:00 da yaptılar alıntı ekledim şubeyi aradığımda bana kargo şirketi şubeye geleceksiniz dedi n11 dediğimde şube den alın maalesef dediler diyorum bana uzak ve gece dağıtım mı olur dışarıda güvenlik kamerası var diyorum inanmıyorlar adresim tam bu arada afedersiniz ***** yerine koydular birde 🥺
Mesaj otomatik birleştirildi:

şikayette buluna bilirsin ama sen tedirgin oluyorsan şubedende alabilirsin umarım kargoyu kaybetme gibi bir şey yapmamışlardır genelde dandik yanları açık seylerle taşıyorlar geçen bir subesinin onunden geçmiştim kargolar bildigin yola kadar taşmıs biri çalıp gitse kimsenin ruhu duymazdı
Kargoyu elime gelmedi ve yaptırım olmaz mı bu yaptıkları sonuçta elime ulaşmadı kargo ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,147
Üyeler
162,631
Son üye
CLaiN
Top Bottom