Neler Yeni

Yardım Aras kargo takip numaram gelmedi

sadexxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren güçlü
dün yozgattan kargo gönderdim kargo gönderimi esnasında adam benden no istedi verdim bilgileri falan paylaştım takip no sms ile gönderilecek dedi bende şubeden çıktım otogara gittim şu an balıkesirdeyim bu gün müşteri hizmetlerini aradım gönderdiğim kargo takip no sms olarak gelmedi dediğimde gönderimi yaptığınız şubeye gidin denildi gönderiyi yaptığım kişide aynı şekilde oda şu an mağdur onada sms gelmemiş sonra yozgattaki şubeyi aradım onlarda beni tekrar müşteri hizmetlerine aktardı bu nasıl bir saçmalık anlamadım gitti takip no öğrenmek için 800 km yolculuk mu yapmam yıl olmuş 2025 türkiye de kargo firmaları hala 1025'te şaka mı bu ya bu güzel ülkem hiç gelişmeyecek mi ?

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
Yunus Şahin
Kargo gönderdiğin de sana belge vermediler mi?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
Yunus Şahin
vermediler küçük bir şubeydi kargomu paketledi üzerinde kod olan kağıdı yapıştırdı işleminiz bitti dedi

Keşke sen onu çekseydin. Gelmesine gelir de ürün. Sadece nerede olduğunu bilemezsin. Numara da verdiysen zaten ulaşılır teslim edilememe gibi durumlarda.

sadexxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren güçlü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Keşke sen onu çekseydin. Gelmesine gelir de ürün. Sadece nerede olduğunu bilemezsin. Numara da verdiysen zaten ulaşılır teslim edilememe gibi durumlarda.
hocam ilgin için teşekkür ederim de müşteri hizmetleri kargo şubesinde ilettiğim numara ile ve tc bilgilerimi paylaştığım halde neden takip no paylaşmıyor birde şunu eklemek istiyorum 2. kez de iptal edebilir miyim diye aradığımda gönderimi iptal de edebiliyorum gönderinin iptal edilebildiği ama takip numarasının paylaşılmadığı bir kargo şirketini de cidden anlayamıyorum bunlar mantık dışı kurallar

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
Yunus Şahin
hocam ilgin için teşşekür ederim de müşteri hizmetleri kargo şubesinde ilettiğim numara ile ve tc bilgilerimi paylaştığım halde neden takip no paylaşmıyor birde şunu eklemek istiyorum 2. kez de iptal edebilir miyim diye aradığımda gönderimi iptal de edebiliyorum gönderinin iptal edilebildiği ama takip numarasının paylaşılmadığı bir kargo şirketini de cidden anlayamıyorum bunlar mantık dışı kurallar

Valla hocam onda haklısın. O yüzden en garantisi ya belge vermeleri ya da takip no kağıdını çekmen. Tecrübe olsun sana da. Para almadan da ürün satıp, kargo kodunu verme ama. Öyle de dolandırılan çok.

sadexxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren güçlü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla hocam onda haklısın. O yüzden en garantisi ya belge vermeleri ya da takip no kağıdını çekmen. Tecrübe olsun sana da. Para almadan da ürün satıp, kargo kodunu verme ama. Öyle de dolandırılan çok.
ürünü satarken işimi garantiye alıyorum karşı taraf ile görüntülü görüşme yaptım ve görüntülü görüşme esnasında kendisi satın alımı onayladı ve bilgilerini paylaştı paylaştıktan sonra etrafı göstermesini istedim(yurt dışında olup olmadığını anlamak amaçlı) daha sonrasında da gönderimden önce ürün fiyatının yarısını teslimattan önce geriye kalanıda sonrasında ödemesini istedim ve tüm konuşmalar görüntülü şekilde kayıt edildi 😌

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
Yunus Şahin
ürünü satarken işimi garantiye alıyorum karşı taraf ile görüntülü görüşme yaptım ve görüntülü görüşme esnasında kendisi satın alımı onayladı ve bilgilerini paylaştı paylaştıktan sonra etrafı göstermesini istedim(yurt dışında olup olmadığını anlamak amaçlı) daha sonrasında da gönderimden önce ürün fiyatının yarısını teslimattan önce geriye kalanıda sonrasında ödemesini istedim ve tüm konuşmalar görüntülü şekilde kayıt edildi 😌

Ben ona da güvenmezdim. Yine de iyi güvenmişsiniz siz. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,758
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom