Yardım ARAS KARGO TESLİM EDİLDİ ÜRÜN YOK

@Renz @yaman..k benim konudan galiba xd .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçmis olsun hocam bu konumdaki gibi olabilir
Sen herhangi bir sonuç alamadın mı ne oldu en son ?

valla firma urunu tekrar yolladi arada ithalatci turkiye navlun firmasi weworldexpress temsilcileri kayip raporu iletti yurtdisina öyle tekrar gonderim oldu arasin bi bok yaptigi yok hic onla muhattap olma
Has.. Yarın gidip çare yoksa direk yeniden gönderim için iletişime geçeyim o halde.

Benim ki o kadar da değerli değil. kasgjdlasd Çalacak ne buldular alt tarafı stüdyo ışığı 2 tane

mng de düzeltti kendini. önceden kargom elime sağlam ulaşırsa şükür ederdim.
bende bişey yollayacağımda kolaygelsin veya hepsijetle yolluyorum. sıkıntısız teslimat oluyor. yurtiçi de bana göre iyi ama Türkiye de UPS ile beraber en pahalı kargo şirketi olabilir.
Ups iyi hepsijet kolay gelsin iyi

Aras bürosundadır. Görememiş olabililer. Veya uzak geldi, dağıtıma çıkarmak istemediler. Ben gidip kendim alıyorum Aras olunca.

Kargo şubeden çıktı.
Talebim hala yanıt almadı. Sabah aradım müşteri hizmetlerini ve şube bilgisi öğrendim. Gittiğim şubede kargo çıkmadı. Başka şubede olduğunu, kuryeyi dağıtan kişiyi ve kargonun olduğu şubenin bilgisini aldım. Kurye bana teslimatı kapıcıya yaptığını. Hatta kapıcıyı tanıdığını ve benden numarasını alıp sorunu çözeceğini söyledi. Numarayı attım kuryeye ardından kapıcıyı aradım. Kapıcı bana kesinlikle kargoyu almadığını ve Aras kargoyu pazartesi gününden beri görmediğini iletti. Bende o sırada kargonun olduğu şubeye gidiyordum. Kargo numaramı deyince kargomun şubede olduğunu söyledi bana çalışan. :oops: Durumları şube çalışanına iletince ''Benim hiçbir bilgim yok. Bana bu konu hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.'' dedi. Kargomu teslim aldım ve süreç böyle bitti. Bulduğum için kargoyu alıp çıktım uğraşmak istemedim daha fazla.
Kargom kaybolmadı, çalınmadı, hasarsızdı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aras bürosundadır. Görememiş olabililer. Veya uzak geldi, dağıtıma çıkarmak istemediler. Ben gidip kendim alıyorum Aras olunca.
3 gün geçmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,754
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri