LogiMess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
12k sistem fiyatı 4060ti çok daha iyi tabikide.12500 e 4060ti bulunuyor sizce 750 daha iyimiki 4060ti dan
12k sistem fiyatı 4060ti çok daha iyi tabikide.12500 e 4060ti bulunuyor sizce 750 daha iyimiki 4060ti dan
ikinci el mi sıfır mı alacaksınız?arkadaşlar arca750 ye sizce güvenilir mi? korkuyorum arıza falan verir sorun çıkarır size günevip alıyımmı intele siz olsanız alırmıydınz alcağım sistem : planet blue
12500e nerde 4060ti link ver bakalım Hocam12500 e 4060ti bulunuyor sizce 750 daha iyimiki 4060ti dan
İtopyada varya onu alacakikinci el mi sıfır mı alacaksınız?
Son vermediCiddi güç tüketen bir kart 14 pin bence alınmaz. İntel bu kartların üretimine son verdi diye biliyorum. ileride driver da son verirse elde patlar gibime geliyor. İntel in ekran kartı sevdası kısa sürdü gibi.
rtx 3060 12gb dengi ve daha yeni gelecek driver güncelllemeleri ile kartın daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum alınırarkadaşlar arca750 ye sizce güvenilir mi? korkuyorum arıza falan verir sorun çıkarır size günevip alıyımmı intele siz olsanız alırmıydınz alcağım sistem : planet blue
Link atayım mi hocam dediği sisteminAlınır da fiyatı nedir sistemin?
Alınır da fiyatı nedir sistemin?
Sistem çiçek gibi. Özelleştirme dahi yapmadan satın alabilirsiniz.Link atayım mi hocam dediği sistemin
Mesaj otomatik birleştirildi:
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Sistem bu
Bende onu anlatmaya dalsitorum alınır diyorsum ama emin değil arkadaşSistem çiçek gibi. Özelleştirme dahi yapmadan satın alabilirsiniz.
RX 6600 XT mi satıp ARC A750 geçesim var benim de
6600xt satıp 770e geçmek mantıklı 750 saçma olurSistem çiçek gibi. Özelleştirme dahi yapmadan satın alabilirsiniz.
RX 6600 XT mi satıp ARC A750 geçesim var benim de
MLD mi saçmalama goodram daha iyi MLD den.Bende onu anlatmaya dalsitorum alınır diyorsum ama emin değil arkadaş
SSD yi de mld yapar çiçek gibi kullanır sisemi
6600xt satıp 770e geçmek mantıklı 750 saçma olur