Neler Yeni

Arch Linuxta oyun oynaniyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
Merhabalar arkadaşlar,
Windowstan sıkılmış olmam ve siber güvenlik ve bulut bilisim alanında çalışmalar yapmamdan ötürü arch Linux'a geçmek istiyorum fakat aklımda sürekli oyunlarda sıkıntı yaratır mı düşüncesi duruyor. protonun sitesine bakınca cs2de sorun yok gözüküyor ama kullanıcılar oyle demiyor. kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi?
Counter Strike 2
Cities Skylines 2
GTA 5 & Online
football Manager 2024
Red Dead Redemption 2
bu oyunlar hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

Kyuma

80+ Bronze
Merhabalar arkadaşlar,
Windowstan sıkılmış olmam ve siber güvenlik ve bulut bilisim alanında çalışmalar yapmamdan ötürü arch Linux'a geçmek istiyorum fakat aklımda sürekli oyunlarda sıkıntı yaratır mı düşüncesi duruyor. protonun sitesine bakınca cs2de sorun yok gözüküyor ama kullanıcılar oyle demiyor. kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi?
Counter Strike 2
Cities Skylines 2
GTA 5 & Online
football Manager 2024
Red Dead Redemption 2
hocam bununla uğraşacağına bir diske windows diğer diske linux kurabilirsin yada diski böledebilirsin tamamen sana kalmış sadece oyun için windows ezer geçer.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hile koruması içeren online oyunlar Linux'ta sorun çıkarabiliyor, onun haricinde her oyunu Linux'ta da oynayabilirsiniz sayılır. Üstelik az kaynak kullanımı sebebiyle daha stabil. Yerine göre daha iyi bir deneyim bile alabilirsiniz. Linux oyunculuğu eskisi gibi odun değil, Valve sağ olsun. Şu videoyu incelemenizi tavsiye ederim:

Buradan da hangi hile korumalı oyun destekleniyor, hangisi desteklenmiyor bakabilirsiniz:

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hile koruması içeren online oyunlar Linux'ta sorun çıkarabiliyor, onun haricinde her oyunu Linux'ta da oynayabilirsiniz sayılır. Üstelik az kaynak kullanımı sebebiyle daha stabil. Yerine göre daha iyi bir deneyim bile alabilirsiniz. Linux oyunculuğu eskisi gibi odun değil, Valve sağ olsun. Şu videoyu incelemenizi tavsiye ederim:

Buradan da hangi hile korumalı oyun destekleniyor, hangisi desteklenmiyor bakabilirsiniz:
https://www.protondb.com/app/730 burdaki yorumlari okuyunca aslinda biraz dusundum cunku genelde cs ile fm oynadigim icin sorun yasamak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bununla uğraşacağına bir diske windows diğer diske linux kurabilirsin yada diski böledebilirsin tamamen sana kalmış sadece oyun için windows ezer geçer.
dedigim gibi sadece oyun degil projelerimin sunucusunu linux olarak gelistirecegim ve linuxa tekrardan alismaya calisiyorum.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Görkem çetinkaya
Merhabalar arkadaşlar,
Counter Strike 2
Cities Skylines 2
GTA 5 & Online
football Manager 2024
Red Dead Redemption 2
Oyun icin linux pek uygun degil. Tüm oyunlarda yok zaten. Windows dan devam. Ben sanal sunucuda girip linuxda isimi goruyorum. 60gb alan 4gb ram verdim yetti

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
debian based bir dagitim daha rahat olmaz mi
ozellikle kalide kullanilan toollari bulma ve kullanma acisindan
debian, ubuntu, kali falan daha önceden kullandığım için farklı şeyler denemek istiyorum

Top Bottom