Yardım Arctic fanlardan hangisi alınır

üstteki fanların yerine sıvı soğutma gelecek ztn 6 tane alırım kurtarır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki çoklayıcısını almak lazım mı
fan kontrol ünitesini alırsanız daha sağlıklı olacaktır.çünkü bu fanlar yüksek amper çektiği için anakartınızın 4 pwm pinleri max 1 amper çeker kısacası 1 pine 2 adet fan takabilirsiniz. arctic 10 lü hub alırsanız tek pwm ünitesinden 10 adet fana hükmedersiniz ve hepsi aynı voltajda çalışır.bu söylediğim sadece arctic p12 max için geçerlidir.siz 6 adet arctic p12 max takıp sonrasında diğer başka markanın fanlarınıda hub'a takarsanız olmaz!sıvı soğutma için kullanacaksanız size şiddetle noctua NF-F12 3000rpm öneririm.inanılmaz bir fan'dünyada eşi benzeri yok.bizim ülkeden satışı kalktı ama sarı sayfada araştırırsanız bulabilirsiniz.

fan kontrol ünitesini alırsanız daha sağlıklı olacaktır.çünkü bu fanlar yüksek amper çektiği için anakartınızın 4 pwm pinleri max 1 amper çeker kısacası 1 pine 2 adet fan takabilirsiniz. arctic 10 lü hub alırsanız tek pwm ünitesinden 10 adet fana hükmedersiniz ve hepsi aynı voltajda çalışır.bu söylediğim sadece arctic p12 max için geçerlidir.siz 6 adet arctic p12 max takıp sonrasında diğer başka markanın fanlarınıda hub'a takarsanız olmaz!sıvı soğutma için kullanacaksanız size şiddetle noctua NF-F12 3000rpm öneririm.inanılmaz bir fan'dünyada eşi benzeri yok.bizim ülkeden satışı kalktı ama sarı sayfada araştırırsanız bulabilirsiniz.
Dostum önerdiğin bir hub var mı?

knk arctic f12 nasıl olru sence 5li kit var amazonda 2k 5 tane p12 max alsam 3k yapıyor kasa için kullancam 600 e de kontrolcü alcam

knk arctic f12 nasıl olru sence 5li kit var amazonda 2k 5 tane p12 max alsam 3k yapıyor kasa için kullancam 600 e de kontrolcü alcam
f12 ler kof fanlardır'o parayı asla hak etmiyor. bu ürünlerden alın çok daha mantıklı bir alışveriş yapmış olursunuz.

Fanların rengini değiştirme gibi işlemleri nasıl yapıyoruz?
onu anakarta takacaksın rgb portlar birbirne geçmeli ise yoksa rgb kontrolcülü bakman lazım

f12 ler kof fanlardır'o parayı asla hak etmiyor. bu ürünlerden alın çok daha mantıklı bir alışveriş yapmış olursunuz.
corsair rgb değişimi öldürüyor adamı bunu anakarta taksam okurmu rgb yazılımı

Kasa için kullanabilirsin. Sıvı soğutma için alcaksan alma. Arctic fanları çok iyi değil sıvı soğutmada

knk buda aynı hesap ki 3k ediyor yine

Kullanacağın kasa imzandaki kasaysa onun fanları Arctic'ten daha iyidir.
kral valla berbat üflemiyor elimi koyunca öne a4 koyuyorum onuda çekmiyor hiç ama egzoz olan üst fanlar uçuruyor kağıdı çekmeside bi okadar kasanın fanları sesli çalışan thermalright fanalr daha iyi üflüyor hepsi 1000 1200 rpm çalışıyor dün daha kötüydü hava akışı akşam format çaktım bios sıfırladım her soketi pwm yaptım ısılar güzel düştü ama camı açında 3 derece ekran kartı işlemci 5 10 derece düşüyor

onu anakarta takacaksın rgb portlar birbirne geçmeli ise yoksa rgb kontrolcülü bakman lazım

corsair rgb değişimi öldürüyor adamı bunu anakarta taksam okurmu rgb yazılımı
bu fanlar rgb değildir.ARGB dir. siz 3 adet fanın argb başlıklarını birbirine bağlayıp argb giriş portuna takacaksınız.yazılıma gerek yok. anakartınız hangi marka model ise onun yazılımından kontrol edeceksiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,576
Üyeler
184,647
Son üye
FBCNOF
Geri