anakartta destek var 5v argb portu var oraya bağlı anakart colorful yazılım var mı bilmiyorum ki kontrolü signal rgb üstünden yapmak istiyorumAnakart RGB desteği var mı ? Biosun çok eski olabilir kontrol etmeni tavsiye ederim. Anakart desteklediği uygulama driver varsa indirin kontrolü ordan yapmayı deneyin sıvı soğutmanın RGB kablosunu anakarta taktın mı veya doğru yere mi taktın kontrol edebilir misin
igame center yükledim ama kaspersky virüs dedi trojan dosyaları falan buldu sildi programı tekrar indirmeli miyimBios üzerinden 2 fan bendede 0 rpm gözüküyor iGamecenter indir sorunun çözülecek
Colorful bizim ülkemizde top sıralarda olmayabilir ama çin pazarında tepelere oynayan bir marka sorun olucağını düşünmüyorum indirebilirsin. Bahsetiğin virüs programı goodby dpi da çalışmasını engelliyor o program bazen gereksiz tehdit algılıyor. Uygulama baya güzeligame center yükledim ama kaspersky virüs dedi trojan dosyaları falan buldu sildi programı tekrar indirmeli miyim
mesela rainbow six oynarken mikrofonumu engelliyor spastik programColorful bizim ülkemizde top sıralarda olmayabilir ama çin pazarında tepelere oynayan bir marka sorun olucağını düşünmüyorum indirebilirsin. Bahsetiğin virüs programı goodby dpi da çalışmasını engelliyor o program bazen gereksiz tehdit algılıyor
hocam şuan kontrol ediliyor ama bunları signal rgb ye tanıtmanın bir yolu yok muColorful bizim ülkemizde top sıralarda olmayabilir ama çin pazarında tepelere oynayan bir marka sorun olucağını düşünmüyorum indirebilirsin. Bahsetiğin virüs programı goodby dpi da çalışmasını engelliyor o program bazen gereksiz tehdit algılıyor. Uygulama baya güzel
birde hocam bende battle ax b650 nin siyah wifi versiyonu var ama colorfulun sitesinde sadece beyaz wifi olan için bios var ben buna nasıl bios bulucamColorful bizim ülkemizde top sıralarda olmayabilir ama çin pazarında tepelere oynayan bir marka sorun olucağını düşünmüyorum indirebilirsin. Bahsetiğin virüs programı goodby dpi da çalışmasını engelliyor o program bazen gereksiz tehdit algılıyor. Uygulama baya güzel
mesela rainbow six oynarken mikrofonumu engelliyor spastik program
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam şuan kontrol ediliyor ama bunları signal rgb ye tanıtmanın bir yolu yok mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde hocam bende battle ax b650 nin siyah wifi versiyonu var ama colorfulun sitesinde sadece beyaz wifi olan için bios var ben buna nasıl bios bulucam
Hocam o menü wifi olmayan model için benim kartım wifi bir türlü bulamadımSiyah olanın menüsü ve bios güncellemeleri. signal rgb ile ilgili bilgim yok :/Colorful-Product-BATTLE-AX B650M-PLUS V14
Colorful Yugong Technology Co. Ltd. focuses on technology innovation and service. In the past 21 years since its establishment, it has successfully transformed from a computer component agent to a complete industrial chain enterprise with independent research and development independent...en.colorful.cn