Neler Yeni

Yardım Arctic LF 3 360 ARGB Sorunu

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Emin
Hocalarım ürün kargodan geldi kurulum yaptım ışıkları yanıyor ürün çalışıyor ama signal rgb ve türevleri ürünü görmüyor kontrol edemiyorum nasıl çözebilirim kablolar düzgün bir şekilde bağlı

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@HacıSOFU hocam bilginiz varmıdır bu konuyla ilgili birde sıcaklık değerlerim sanki biraz garip

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Anakart RGB desteği var mı ? Biosun çok eski olabilir kontrol etmeni tavsiye ederim. Anakart desteklediği uygulama driver varsa indirin kontrolü ordan yapmayı deneyin sıvı soğutmanın RGB kablosunu anakarta taktın mı veya doğru yere mi taktın kontrol edebilir misin

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Emin
Anakart RGB desteği var mı ? Biosun çok eski olabilir kontrol etmeni tavsiye ederim. Anakart desteklediği uygulama driver varsa indirin kontrolü ordan yapmayı deneyin sıvı soğutmanın RGB kablosunu anakarta taktın mı veya doğru yere mi taktın kontrol edebilir misin
anakartta destek var 5v argb portu var oraya bağlı anakart colorful yazılım var mı bilmiyorum ki kontrolü signal rgb üstünden yapmak istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Bios üzerinden 2 fan bendede 0 rpm gözüküyor iGamecenter indir sorunun çözülecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Emin
Bios üzerinden 2 fan bendede 0 rpm gözüküyor iGamecenter indir sorunun çözülecek
igame center yükledim ama kaspersky virüs dedi trojan dosyaları falan buldu sildi programı tekrar indirmeli miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
igame center yükledim ama kaspersky virüs dedi trojan dosyaları falan buldu sildi programı tekrar indirmeli miyim
Colorful bizim ülkemizde top sıralarda olmayabilir ama çin pazarında tepelere oynayan bir marka sorun olucağını düşünmüyorum indirebilirsin. Bahsetiğin virüs programı goodby dpi da çalışmasını engelliyor o program bazen gereksiz tehdit algılıyor. Uygulama baya güzel

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Emin
Colorful bizim ülkemizde top sıralarda olmayabilir ama çin pazarında tepelere oynayan bir marka sorun olucağını düşünmüyorum indirebilirsin. Bahsetiğin virüs programı goodby dpi da çalışmasını engelliyor o program bazen gereksiz tehdit algılıyor
mesela rainbow six oynarken mikrofonumu engelliyor spastik program

Colorful bizim ülkemizde top sıralarda olmayabilir ama çin pazarında tepelere oynayan bir marka sorun olucağını düşünmüyorum indirebilirsin. Bahsetiğin virüs programı goodby dpi da çalışmasını engelliyor o program bazen gereksiz tehdit algılıyor. Uygulama baya güzel
hocam şuan kontrol ediliyor ama bunları signal rgb ye tanıtmanın bir yolu yok mu

birde hocam bende battle ax b650 nin siyah wifi versiyonu var ama colorfulun sitesinde sadece beyaz wifi olan için bios var ben buna nasıl bios bulucam

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
mesela rainbow six oynarken mikrofonumu engelliyor spastik program

hocam şuan kontrol ediliyor ama bunları signal rgb ye tanıtmanın bir yolu yok mu

birde hocam bende battle ax b650 nin siyah wifi versiyonu var ama colorfulun sitesinde sadece beyaz wifi olan için bios var ben buna nasıl bios bulucam
Siyah olanın menüsü ve bios güncellemeleri. signal rgb ile ilgili bilgim yok :/

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Emin
Siyah olanın menüsü ve bios güncellemeleri. signal rgb ile ilgili bilgim yok :/
Hocam o menü wifi olmayan model için benim kartım wifi bir türlü bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR