🔥İndirim Arctic Liquid Freezer 2 360mm ARGB AiO - 3750TL

Reaksiyon skoru
138
Bu fiyatta rakipsiz. LF2 hala çoğu AiO'ya taş çıkartır. Satıcı da inventus.

Radyatörü normalden kalındır. Kasanızın destekleyip desteklemediğini kontrol edin.

Son düzenleme:
güzel duruyor hocam hava soğutucudan sıvıya geçsem mi diye düşünüyorum ama bilemiyorum.

3 360 modeliyle arasında uçurum fark yok diye biliyorum
Bu paraya ince radyatör 360 satiyolar hep vram tanıda ekstra bunda
Parola + günlük trendyola gelen 200 300 kuponlarla 3k ya gelir güzel bence

Radyatörü normalden kalındır. Kasanızın destekleyip desteklemediğini kontrol edin.

Trendyol kullanmıyorum normalde ama satıcı iventusmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Inventus, Arctic'in resmi satıcısı. 7000/750 kampanyası ile 2 adet almıştım. Sıfır kutulu ürünler. Arkadaşların da dediği gibi kasa ve anakart seçerken dikkatli olun. Üste montajda radyatör anakart vrm soğutmalarına vs. değebilir.

Bu konuda sıkıntı yaşıyorum kasa tercihim ne olabilir 4k ya kadar

3 360 modeliyle arasında uçurum fark yok diye biliyorum
Bu paraya ince radyatör 360 satiyolar hep vram tanıda ekstra bunda
Parola + günlük trendyola gelen 200 300 kuponlarla 3k ya gelir güzel bence
Sadece sıcaklık değerlerine bakılarak sıvı soğutucu alınmaz. Bunun pompa sesi var. Fan sesi var. Corsair alıp inanılmaz pişman olmuştum. Saçma sapan bir pompa vızıltısı var. İnce radyatörlerin çoğunda da ciddi fan sesi oluyor. Aynı sıcaklık değerine ulşabilmeleri için çok daha yüksek devirde çalışıyor fanlar.

Ek olarak bu modelin olduğu testlerin hepsine yakınında tüm kategorilerde ilk 3 de olan nadir soğutuculardan.

Merhaba almak istiyorum fakat kasama sığar mı emin olamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
CORSAIR 480T 3xAR120 RGB FANLI 750W 80PLUS BRONZE MidT ATX SİYAH KASA
Kullandığım kasa bu

İyzico ile thermalright 360 lık soğutucularını 1700e falan alacaktım hocam. Sizce 7800x3d için hangisini almak daha mantıklı ?

Sıvı soğutma denilince artic ilk 3'e girer LF3 360mm kullanıyorum performansı muazzam, yalnız radyatör kalınlığı hususunda ciddi anlamda geniş çoğu mid atx kasa'da sıkıntı yaratma potansiyeli var.

Geri