Bayramdurmus
80+ Bronze
1 sene mi çok çok fazla götürürBen 360 olanı aldım 1 sene idare etsin yeterli daha sonra yeni nesil soğutuculara geçerim
1 sene mi çok çok fazla götürürBen 360 olanı aldım 1 sene idare etsin yeterli daha sonra yeni nesil soğutuculara geçerim
Yok kardeşim bozulmaz ki alasın yenisini çok beklersin bozulsun diyeBen 360 olanı aldım 1 sene idare etsin yeterli daha sonra yeni nesil soğutuculara geçerim
hava yapmasın diye genelde tepeye takıyorlar fazla bir derece farkı olmaz ama ses farkı olur diye aldım şahsen. Lancool 2 den cok memnun kaldım ama lancool 3 üst tarafa 420 liği zorla sığdırıyorlar ama kalitesi bariz bilemedim aklımda DeepCool MORPHEUS var parça kalitesi lian li ye gelmez ama fiyat ve kullanım yönünden çok hoş duruyor.420 ile 360 arasında kaç derece oynar? Benim kasa lancool 3 böyle öne takmak daha mı iyi olur?
Neden zor sığıyor 360 lığı satıp 420ye geçeyim mi sizce?Yok kardeşim bozulmaz ki alasın yenisini çok beklersin bozulsun diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
hava yapmasın diye genelde tepeye takıyorlar fazla bir derece farkı olmaz ama ses farkı olur diye aldım şahsen. Lancool 2 den cok memnun kaldım ama lancool 3 üst tarafa 420 liği zorla sığdırıyorlar ama kalitesi bariz bilemedim aklımda DeepCool MORPHEUS var parça kalitesi lian li ye gelmez ama fiyat ve kullanım yönünden çok hoş duruyor.
Var hocam getirecek sadece 1 2 derece oynuyormuş da ondan sordum. Bekleme mevzusu beklerim çünkü yeni sistem payçalarını almadım henüz tek tek toplayacam kendim. Zaten almanyadanda haziran veya temmuzda gelir ordan alırsamKardeşim getirecekler var ise hiç düşünme almanyadan al gelsin. Bekleyemem diyorsan bu fiyata bilmiyorum yani bilinmedik markalar var 360mm
Valla kasa mevcut elinizde benim kasa değişmem gerekiyor ama ben 240 dan 420 geçiyorum sessizlik için 360 kullanmadım sizin bileceğiniz işNeden zor sığıyor 360 lığı satıp 420ye geçeyim mi sizce?
1 sene miBen 360 olanı aldım 1 sene idare etsin yeterli daha sonra yeni nesil soğutuculara geçerim
Siteler de 2 sene garanti diyor kutu da 6 sene hangisini baz almamız gerek acaba1 sene mi
Garantisini 6 yıl vermezler heral 1 sene gitmeyecek olsa
Rev 3 olup QC quality control passed ibaresi olan modellerde düzeltmişler sorunları yani rev 7 almak zorunda değilsin kendi sitesinde okudum yoksa almazdım ben argbsiz istemiyordum çünkü
Peki açılmamış ürünü açıp radyatöre de satıcı firmamı yapıştırmıştır QC etiketinielma elmadır rev7 rev7dir rev3 rev3tür ve satıcının elinde kalmış iteleyecek bir alıcı arıyordur alıcısına geçmiş olsundur.
qc kontrol stikeri de kırtasiyede 100lü 10 liraya yaptırabilirsin kendini kandırmak 5 tele.
Kardeşim kutuları açarken güvenlik etiketi bandrol tarzı bir şey varmıydı dikkat ettiniz mi acaba.Park ettim
Alıntıyı görüntüle
Türkiye'de globalde 10 yıl verilen garanti bile 2 yıl.Siteler de 2 sene garanti diyor kutu da 6 sene hangisini baz almamız gerek acaba
Yani bizi bağlayan 2 yıl garanti sonrası geçersiz mi bizdeTürkiye'de globalde 10 yıl verilen garanti bile 2 yıl.
Resmiyette 2 yıl, Avrupa'da olsan 6 yıl.
Aynen öyle.Yani bizi bağlayan 2 yıl garanti sonrası geçersiz mi bizde