D3ATHLY
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,026
240 sıvı soğutma alacağıma sağlam kule tipi alırım
adam fikrini söylemiş, yanlış bilgilendirme girmişler

240 sıvı soğutma alacağıma sağlam kule tipi alırım
Alamaz işte. Bu sogutucuların dengi hava sogutmalar dünya para. 360'lıklarla yarışıyor bunlar diyorum sen hâlâ 1200 TL diyorsun.240 mm sıvı soğutucu almak yerine daha uyguna aynı performansı yakalayabilecek olan kule tipi soğutucu alacağımdan bahsettim bu soğutucu kötü diye bir şey de yazmadım hocam 240mm soğutucuya niye para vereyim ki ? 1200 e işi çözebilecekken
usta bana bi soğutucu önerisi sağlar mısın kasam cooler master td500 v2 anakartım msi mag b650 tomahawk işlemci r7 7800x3d senden destek bekliyorum bu konu ile alakalı karar veremedim hala soğutmaya onun içinde alamıyorumAlamaz işte. Bu sogutucuların dengi hava sogutmalar dünya para. 360'lıklarla yarışıyor bunlar diyorum sen hâlâ 1200 TL diyorsun.
Bu konudaki modeli alabilirsin.usta bana bi soğutucu önerisi sağlar mısın kasam cooler master td500 v2 anakartım msi mag b650 tomahawk işlemci r7 7800x3d senden destek bekliyorum bu konu ile alakalı karar veremedim hala soğutmaya onun içinde alamıyorum
Üstadım bunda 2 fan var yeterli olur mu ona göre bir alım yapacağım eğer yeterli olmazsa benim için problem teşkil eder çünküBu konudaki modeli alabilirsin.
ben kullanıyorum gayet güzeldirArama Sonuçları - 4895213704465
www.jumbum.com.tr
Sıcak fırsat sayılır mı çok emin olamadım sizce alınır mı?
Tamam kral anladık en iyi soğutucu 240mm kule tiplerini boşa üretiyorlarAlamaz işte. Bu sogutucuların dengi hava sogutmalar dünya para. 360'lıklarla yarışıyor bunlar diyorum sen hâlâ 1200 TL diyorsun.
garip forum işteadam fikrini söylemiş, yanlış bilgilendirme girmişler![]()
hadi desem bu sıvı soğutucu çöp kötü kule tipi bundan daha iyi bunun performansı kötü almayın desem eyvallah ben fikir sunmuşum demişim ki '240mm soğutma alacağıma kule tipi alırım' demişimadam fikrini söylemiş, yanlış bilgilendirme girmişler![]()
Hiç açıklama yapma hocam yapıştır geç. bilmediğinin farkında değil çünküAlamaz işte. Bu sogutucuların dengi hava sogutmalar dünya para. 360'lıklarla yarışıyor bunlar diyorum sen hâlâ 1200 TL diyorsun.
Vallaha bakıyorum Noctua'nın üst seviye 3000-4000 TL soğutucuları bile tam olarak yanaşamamış buna, gelmiş 1200 TL kule tipi diyor hâlâ ne diyeyimkiHiç açıklama yapma hocam yapıştır geç. bilmediğinin farkında değil çünkü
Gamebooster titan 240mm ile karıştırıyor bunuVallaha bakıyorum Noctua'nın üst seviye 3000-4000 TL soğutucuları bile tam olarak yanaşamamış buna, gelmiş 1200 TL kule tipi diyor hâlâ ne diyeyimkiBilmeyen biri yorumu görüp dengi sanacak bunları işte bir anlasa.
Avel neyi bilmiyoruz kule tipinin piyasadaki çoğunda fazla kule tipinden daha iyi odluğunu tüm forum biliyor yalamalıl yapma şimdi ben görüş belirttim kötü mü dedim sıvı soğutucuyada bilmiyorum boş boş konuşuyorsun yaranmak içinHiç açıklama yapma hocam yapıştır geç. bilmediğinin farkında değil çünkü
Yahu üslup bozmayayım. Diyorum da başka organınızla yazdıklarımı okuyorsunuz caz yapıyorsun Burda birde yönetici olacaksın 240 mm sıvı soğutmaya niye o kadar para vereyim 360 sıvı soğutma ya ihtiyaç duysam bu modelin 360 olanını alırım 1200 dediğimde frost commendar adlı soğutucu basit soğutucu değil 240mm tercih edeceğime bütçemi yormadan kule tipi alırım diyorum ama ne yazıkki istediğiniz yere çekiyorsunuz diğer elemanda yarancam diye sallıyoe gamebooster falan yazıyorVallaha bakıyorum Noctua'nın üst seviye 3000-4000 TL soğutucuları bile tam olarak yanaşamamış buna, gelmiş 1200 TL kule tipi diyor hâlâ ne diyeyimkiBilmeyen biri yorumu görüp dengi sanacak bunları işte bir anlasa.