Arkadaşın attigi 360mm sıvı soğutma td500 v2 ye sığmaz mi
Hayır Arctic olmaz.
Hayır Arctic olmaz.
Hocam merhaba bende 240lık olanı düşünüyorum am kasaya sığar mı bilmiyorum. Sizce resimdeki gibiyse sığar mı ?Hayır Arctic olmaz.
Hocam merhaba bende 240lık olanı düşünüyorum am kasaya sığar mı bilmiyorum. Sizce resimdeki gibiyse sığar mı ?
Msı mag pano m 100r a sıgar mi acabaHayır Arctic olmaz.
Msı mag pano m 100r a sıgar mi acaba
Corsair 4000d airflow kasaya sığıyor muÇözüldü✓ - MSI Mag pano M100r sıvı soğutma
Merhaba arkadaşlar, MSI Mag pano m100r kasa aldım sıvı soğutma olarak da arctic 360mm liquid freezer düşündüm fakat bu sıvı soğutma diğerlerinden daha kalın olduğu ve kasa da bı o kadar küçük olduğu için sığar mı bilemedim bilgisi olan bir arkadaş yardım edebilir mi? ( Bazı arkadaşlar diğer...forum.donanimarsivi.com
enermax yeriz yerizİyi güzel de 2700tl ye ENERMAX liqmaxflo geliyor 360mm iyzico ile
E yani OMEGA 3 5 6 7 hepsi olurenermax yeriz yeriz
sığmaz, önerilmezCorsair 4000d airflow kasaya sığıyor mu
Usta bu tam olarak neye sigiyor bir kasa bulamadik sacmaliga baksığmaz, önerilmez
Beyaz donanımlar hemen her zaman siyaha göre pahalıdır Ürünün piyasa fiyatını incelediğimizde en uygun 5600 Tl ye sattığımızı görebilirsiniz. Öte yandan yeterli stok olmadığı için Black Friday kapsamına alamadığımız Black modeli hali hazırda TR de yine en uygun fiyata satışta.Siyahından sadece 160 lira daha ucuz.
Alıntıyı görüntüle
d300 ile nefis bir kombin olabilir ?Usta bu tam olarak neye sigiyor bir kasa bulamadik sacmaliga bak