🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III 360 Black 3795 TL

hampal

80+
Reaksiyon skoru
103
Geç teslimat !
Site güvenilir mi konusunda sorusu olanlar ben argb modelini geç teslimat ile almıştım 40 gün civarında sorunsuz bir şekilde teslimatı yapılmıştı.

Screenshot 2024-12-19 144157.png

geç teslimat neden yurt dışından mı geliyor

Bedava.

2 versiyonunu 3500 almıştım üzüldüm

Yanlış hatırlamıyorsam 360'lığı pek indirime girmiyordu. Bu fiyata alınır.

Kaçıran üzülür, ticarete bile alınır.

Geç teslimat !
Site güvenilir mi konusunda sorusu olanlar ben argb modelini geç teslimat ile almıştım 40 gün civarında sorunsuz bir şekilde teslimatı yapılmıştı.

Alıntıyı görüntüle
Sizde öyle bir sorun yaşanmış.
Gerek arctic sıvı soğutmam gerek arctic fanlarım aldıktan sonraki gün mng kargoya verildi ve ertesi gün elime ulaştı. Bu dediklerim kasım ayında oldu.

Bende Jumbum üzerinden satın almıştım. TR piyasasına ilk getiren firmalardan oluyorlar. Sipariş verdiğim dönemde de geç teslimat bilgisi vardı 15-20 gün kadar sürmüştü.
Gerek arctic sıvı soğutmam gerek arctic fanlarım aldıktan sonraki gün mng kargoya verildi ve ertesi gün elime ulaştı. Bu dediklerim kasım ayında oldu.
Hocam muhtemelen sizin sipariş verdiğiniz dönemde stoklarında hazır ürün olduğu için hemen gönderimi yapmış olabilirler.

Benim aldığım üründe geç teslimattı ve tahmini teslimat tarihide satın alırken belirtiyordu. Bu üründede aynı şekilde. Şuan satın alımlarda 14 ocak teslim tarihi gözükmekte.

Arkadaşlar yeni sistemime soğutucu lazım, önerilerinize açığım ileriye dönük alınır mı? Tavsiyeleriniz nelerdir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,139
Üyeler
174,314
Son üye
aliveliM
Geri