🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III Pro 360 Beyaz 5.599TL

baktım öyle bişi yok aynı ölçüleri
Bakma bunlara hocam. Performans da 2-3 derece fark olması lazım ama bu revise daha çok intel işlemciler içindi, şimdi intel içinde iyi performans veriyor + fanlar pro yani daha fazla cfm ve statik basınca sahip. Kısacası o farkı fanlar oluşturuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu iki üründen hangisi daha iyi acaba ? İşlemcim R7 7800x3D.

RGBsiz fanlar RGBli fanlardan daha iyi olduğu söylenir ama bence hangisini istiyorsan ve bütçene uyuyorsa onu al. Zaten rgb li olan seni kurtarmazsa RGBsiz de kurtarmaz :ROFLMAO: ama soğutucu iyi 7800x3d ile kullanıyorum.

Bakma bunlara hocam. Performans da 2-3 derece fark olması lazım ama bu revise daha çok intel işlemciler içindi, şimdi intel içinde iyi performans veriyor + fanlar pro yani daha fazla cfm ve statik basınca sahip. Kısacası o farkı fanlar oluşturuyor.

RGBsiz fanlar RGBli fanlardan daha iyi olduğu söylenir ama bence hangisini istiyorsan ve bütçene uyuyorsa onu al. Zaten rgb li olan seni kurtarmazsa RGBsiz de kurtarmaz :ROFLMAO: ama soğutucu iyi 7800x3d ile kullanıyorum.

Arctic Liquid Freezer III Pro 360 için kasa önerebilir misiniz acaba ? Her kasaya uyumlu değil diye biliyorum

Bu kasaları önerdiler bana ama çok kararsız kaldım

tam bilgisi olan yok mu ya cooler master td500 v2 mesh kasa var sığarsa alcam

Bu kasaları önerdiler bana ama çok kararsız kaldım
Phanteks'e sığar. Raijin'i bilmiyorum, cooler masterda 6k da gereksiz geldi. Lian Li'de alabilmen lazım o fiyatta.

Akvaryumları geçersek Lancool serileri çok iyi aralarında bir tane vardı push pull yapabiliyordun... umarım akvaryumla karıştırmıyorum :ROFLMAO: Push-Pull'u bilmiyorsan, yine fanlı sıvı soğutucu düşün ama diğer tarafında da fanlar var, iki taraftada fan var. kasa atx olması lazım, fiyatı da iyi olması lazım bulursam atarım şimdi bulamazsam yarına, uyuyacağım.

pro olmayanı 3.7k ya almıştım ama prodan farkı nbeki ben çok bişi olduğunu hiç sanmıyorum :D
Bildiğim kadarıyla pro da fanların yaprakları daha fazla buda statik basınç arttırıyor. Radyatör daha kalın (pro olmayanı zaten birçok sıvı soğutucudan daha kalın), intel contact frame de iyileştirmeler var.
Bilmeyenler için bu soğutucunun pro olmayan düz versiyonu intel de kullanacaklar için kendi contact frame i ile geliyor. O frame de normal intel braketten daha iyi ama piyasada uyguna satılan contact frame ler kadar iyi değil. Onu geliştirmişler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,704
Üyeler
184,821
Son üye
güngör 5434
Geri