AfterFather
80+
- Reaksiyon skoru
- 112
Ben satın aldım bunu kullanıyorum fanlarının hepsini deAttığınız kasanın fiyatı çok uygun siz bizzat kendiniz denediniz mi soğutucunun uyduğunu ?
Ben satın aldım bunu kullanıyorum fanlarının hepsini deAttığınız kasanın fiyatı çok uygun siz bizzat kendiniz denediniz mi soğutucunun uyduğunu ?
Soğutucuyu üst panele taktınız değil mi ?Ben satın aldım bunu kullanıyorum fanlarının hepsini de
Arctic yaptım kasanın yanında 2 fanlık bir boşluk var o da sıvı soğutuculu ekran kartları için çok ideal ama istersen oraya da fan takarsın ve ön tarafı 420mm sıvı soğutucu kaldırıyor ya da 3 tane 14mm fan takarsın üstlere 3 tane 12mm fan takılıyor ve en büyük anakartla taksan bile sığıyor ramler değmiyor hatta değmesinin de imkanı yok
bendeki 360mm olan evet üste taktım 420 mm olan modeli de aklımda kaldı isteyen onu alıp öne takabilirSoğutucuyu üst panele taktınız değil mi ?
Hayır performans anlamında birbirine benzerler.Lian li soğutuculardan anlıyorsanız galahad 2 lcd ile aralarında çok fark var mı
Bakma bunlara hocam. Performans da 2-3 derece fark olması lazım ama bu revise daha çok intel işlemciler içindi, şimdi intel içinde iyi performans veriyor + fanlar pro yani daha fazla cfm ve statik basınca sahip. Kısacası o farkı fanlar oluşturuyor.baktım öyle bişi yok aynı ölçüleri
RGBsiz fanlar RGBli fanlardan daha iyi olduğu söylenir ama bence hangisini istiyorsan ve bütçene uyuyorsa onu al. Zaten rgb li olan seni kurtarmazsa RGBsiz de kurtarmazBu iki üründen hangisi daha iyi acaba ? İşlemcim R7 7800x3D.
Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White Intel/AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 PRO A-RGB PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu Beyaz (ACFRE00188A) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White Intel/AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 PRO A-RGB PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu Beyaz (ACFRE00188A) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 - AIO CPU Soğutucu, 3 x 120 mm Su Soğutma, 38 mm Radyatör, PWM Pompa, VRM Fan, AMD AM5/AM4, Intel LGA1851/1700 Kontak Çerçevesi - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 - AIO CPU Soğutucu, 3 x 120 mm Su Soğutma, 38 mm Radyatör, PWM Pompa, VRM Fan, AMD AM5/AM4, Intel LGA1851/1700 Kontak Çerçevesi - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bakma bunlara hocam. Performans da 2-3 derece fark olması lazım ama bu revise daha çok intel işlemciler içindi, şimdi intel içinde iyi performans veriyor + fanlar pro yani daha fazla cfm ve statik basınca sahip. Kısacası o farkı fanlar oluşturuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
RGBsiz fanlar RGBli fanlardan daha iyi olduğu söylenir ama bence hangisini istiyorsan ve bütçene uyuyorsa onu al. Zaten rgb li olan seni kurtarmazsa RGBsiz de kurtarmazama soğutucu iyi 7800x3d ile kullanıyorum.
Arctic Liquid Freezer III Pro 360 için kasa önerebilir misiniz acaba ? Her kasaya uyumlu değil diye biliyorum
Phanteks'e sığar. Raijin'i bilmiyorum, cooler masterda 6k da gereksiz geldi. Lian Li'de alabilmen lazım o fiyatta.![]()
Cooler Master MasterBox 600 TG MB600-KGNN-S00 Mesh ARGB E-ATX Siyah Mid Tower Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!www.trendyol.com
Corsair 5000D AirFlow CC-9011211-WW USB 3.1 Temperli Cam Beyaz E-ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Corsair 5000D AirFlow CC-9011211-WW USB 3.1 Temperli Cam Beyaz E-ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu kasaları önerdiler bana ama çok kararsız kaldım
Lian Li'nin hangi kasasını önerirsiniz (akvaryum kasa istemiyorum) eğer başka modeli yoksa akvaryum olanı da atabilirsiniz amaPhanteks'e sığar. Raijin'i bilmiyorum, cooler masterda 6k da gereksiz geldi. Lian Li'de alabilmen lazım o fiyatta.
Evet ben de merak ediyorum, bu soğutucu için hangi kasa alınmalı?kasa olarak td500 v2 var bende sığar mı bilen var mı?
Bildiğim kadarıyla pro da fanların yaprakları daha fazla buda statik basınç arttırıyor. Radyatör daha kalın (pro olmayanı zaten birçok sıvı soğutucudan daha kalın), intel contact frame de iyileştirmeler var.pro olmayanı 3.7k ya almıştım ama prodan farkı nbeki ben çok bişi olduğunu hiç sanmıyorum![]()