Guest73738944
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürün sahte çıktı. N11 ile görüştüm ürünün değerinde hesabıma kupon yüklediler.
Gözün aydın. Ürünü bir dahakine nerden aldığını bana da yazar mısın? İleride bende alacağım da sahte çıkmasın
alacaksan teknobiyotik'ten alGözün aydın. Ürünü bir dahakine nerden aldığını bana da yazar mısın? İleride bende alacağım da sahte çıkmasın![]()
Hocam öncelikle ürünün arkasında ki qr kodunu okut eğer okuyorsa çekilişe katıl eğer sahte ise sonunda sahte diye bildirim geliyor. o ekran görüntüsünü n11 canlı destekle paylaş. yardımcı olurlarN11den detayybilgisayardanmı aldınız bende 2020 8 nci ayda oradan almısım evde duruyor demekki benimkide sahte.. Bende başvursam ne derler acaba
hocam alırsam eğer teknobiyotikten alırım ama indirimleri bekliyorum şuan pahalı geldi açıkcası. yada amazon büyük indirimleri beklerimGözün aydın. Ürünü bir dahakine nerden aldığını bana da yazar mısın? İleride bende alacağım da sahte çıkmasın![]()
Teknobiyotikten alın. Kendim de bizzat oradan aldım Artic TR distribütörü kendileri.Gözün aydın. Ürünü bir dahakine nerden aldığını bana da yazar mısın? İleride bende alacağım da sahte çıkmasın![]()
Hocam sahte olup olamayacağını anlaman için kutusuna bakman bile yeterli,normalde kutusu böyle olması gerekiyor.Arkadaşlar arctic mx-4 aldım fakat sahte olduğundan şüpheleniyorum. tırnağımla kazıdığım yer normalde çıkması gerekiyor sanırım ve orda ki qr kodu okunmuyor ön tarafta ki okunuyor ama o da siteye atıyor. orjinal vs fake videolarını izledim %80 orjinal %20 fake çıktı bende anlamadım
yanlışın var dostum. kutuya sonradan çevirdiler. 2019 modeller benimki gibi poşetteydiHocam sahte olup olamayacağını anlaman için kutusuna bakman bile yeterli,normalde kutusu böyle olması gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
Şuan alacak olan kişiler için bahsediyorum zaten.yanlışın var dostum. kutuya sonradan çevirdiler. 2019 modeller benimki gibi poşetteydi
şuanda da poşetli olarak 2019 edition satılıyorŞuan alacak olan kişiler için bahsediyorum zaten.
Amazon da 2019 edition bu kutu ile satılıyor ve Artic,oradan almamızı tavsiye ediyor.Geçenlerde başka biri daha konu açarken görmüştüm.şuanda da poşetli olarak 2019 edition satılıyor
Amazon da 2019 edition bu kutu ile satılıyor ve Artic,oradan almamızı tavsiye ediyor.Geçenlerde başka biri daha konu açarken görmüştüm.
o konudan aldığım mail adresiyle belki bi umut orjinal gönderirler diye mail gönderdim ama sadece sahte olduğunu ve satıcıya iade etmemizi söylüyolar. sanırım zarar ettilerArtic'e mail gönder galiba Tcnp yada bu forumdan biri göndermişti artic almanyadan orjinal termal macun ve satıcıyıda şikayet etmiş diye hatırlıyorum