Arctic Mx-4 Sahte mi?

Ürün sahte çıktı. N11 ile görüştüm ürünün değerinde hesabıma kupon yüklediler.

1.png

N11den detayybilgisayardanmı aldınız bende 2020 8 nci ayda oradan almısım evde duruyor demekki benimkide sahte.. Bende başvursam ne derler acaba

N11den detayybilgisayardanmı aldınız bende 2020 8 nci ayda oradan almısım evde duruyor demekki benimkide sahte.. Bende başvursam ne derler acaba
Hocam öncelikle ürünün arkasında ki qr kodunu okut eğer okuyorsa çekilişe katıl eğer sahte ise sonunda sahte diye bildirim geliyor. o ekran görüntüsünü n11 canlı destekle paylaş. yardımcı olurlar

Gözün aydın. Ürünü bir dahakine nerden aldığını bana da yazar mısın? İleride bende alacağım da sahte çıkmasın :(
hocam alırsam eğer teknobiyotikten alırım ama indirimleri bekliyorum şuan pahalı geldi açıkcası. yada amazon büyük indirimleri beklerim

Arkadaşlar arctic mx-4 aldım fakat sahte olduğundan şüpheleniyorum. tırnağımla kazıdığım yer normalde çıkması gerekiyor sanırım ve orda ki qr kodu okunmuyor ön tarafta ki okunuyor ama o da siteye atıyor. orjinal vs fake videolarını izledim %80 orjinal %20 fake çıktı bende anlamadım :D

Hocam sahte olup olamayacağını anlaman için kutusuna bakman bile yeterli,normalde kutusu böyle olması gerekiyor.
mx4.jpg

Artic'e mail gönder galiba Tcnp yada bu forumdan biri göndermişti artic almanyadan orjinal termal macun ve satıcıyıda şikayet etmiş diye hatırlıyorum

Amazon da 2019 edition bu kutu ile satılıyor ve Artic,oradan almamızı tavsiye ediyor.Geçenlerde başka biri daha konu açarken görmüştüm.

yine yanlışın var

Artic'e mail gönder galiba Tcnp yada bu forumdan biri göndermişti artic almanyadan orjinal termal macun ve satıcıyıda şikayet etmiş diye hatırlıyorum
o konudan aldığım mail adresiyle belki bi umut orjinal gönderirler diye mail gönderdim ama sadece sahte olduğunu ve satıcıya iade etmemizi söylüyolar. sanırım zarar ettiler :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,501
Üyeler
183,440
Son üye
zfrbbcn
Geri