Arctis 3 2019

MertStnl

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar uzun bir süreden beri Arctis 3 2019'u almayı düşünüyorum fakat diğer forumlarda mikrofonu berbat gibi şeyler okudum acaba kullanan var mı yorumlarınız neler? Windows'tan 7.1 açmak nasıl? Yani 7.1'de bir farklılık oluyor mu? Bu sorularımı yanıtlarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

Ben artcis 3 kullanıyorum kaç model bilmiyorum ama mikrofonu bence(kendim test ettim) çok güzel ve arkadaşımla genelde oyun oynuyorum hiç sıkıntı olduğunu söylemedi. 7.1 kendi uygulamasıyla açılıyor sıkıntı yaşamadım.

Ben artcis 3 kullanıyorum kaç model bilmiyorum ama mikrofonu bence(kendim test ettim) çok güzel ve arkadaşımla genelde oyun oynuyorum hiç sıkıntı olduğunu söylemedi. 7.1 kendi uygulamasıyla açılıyor sıkıntı yaşamadım.
Seninki 2019 model değil sanırım dostum çünkü 2019'da uygulama desteği kaldırıldı. Yine de yorumun için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimse mi 2019 kullanmıyor?

Son düzenleme:
Seninki 2019 model değil sanırım dostum çünkü 2019'da uygulama desteği kaldırıldı. Yine de yorumun için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimse mi 2019 kullanmıyor?
ben de bunun cevabını arıyorum steelseries arctis 5 satamadığı için sanırım arctis 3'ü nerfledi :d

i
Arctis 5 de çok pahalı
indirim kovalıyorum arctis 5 veya kraken tournament edition için arctis 3'te(2019) 7.1 yok yazılım da yok windows sonic kullanarak sanırım bişeler yapabiliyoruz ama bence başka bir şey tercih etmeliyiz 7.1 olan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,592
Üyeler
188,450
Son üye
vantro
Geri