Loky
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 18,819
bana bir tane çok iyi müzik dinleyebileceğim bir kulaklık önerir misin? sen sanki bu işlerden anlayorsun gibime geldi
5090 alti bir ekran alti kullanip bu urun ile ilgilenen var ise zaten Allah sabir versin ailesineArkadaşlar, her ürün her kitleye hitap etmek zorunda değil. İlgilenen arkadaşların etkileşime geçmesine izin verelim.
sistemi ve telefonu satsam yine alamam bu kulaklığı .
5090 kullanıcısıyım, varsayalım ki 9090 Ti SUPER'im olsun üzülerek söylüyorum yine bu ürünle ilgilenmezdim. Kulaklık bu abi kulaklık.5090 alti bir ekran alti kullanip bu urun ile ilgilenen var ise zaten Allah sabir versin ailesine![]()
Daha geçen arkadaşım istiyordu ona attimabi cidden bunları alan ve ya bunları alma gücü olupta indirim bekleyen var mı? hayret doğrusu.
Çok ucu açık bir soru.bana bir tane çok iyi müzik dinleyebileceğim bir kulaklık önerir misin? sen sanki bu işlerden anlayorsun gibime geldi
O sırada 2 kulaklığa 30k veren ben .İsterse oyunlarda bizim yerimize info verip adamların yerini söylese de, almış veya alacak olanlara saygı duymakla beraber bir kulaklığa kalkıp 9070 XT parası vermek bana mantıksız geliyor. En nihayetinde sen bir kulaklıksın.
Arkadaşım iPhone ile takaslayip alacaktı nsjsjsjskssjs. Var böyle insanlar :d.Bır kulaklık için çok para bana göre bu kadar verilmez diye düşünüyorum.