Arctis Nova Pro Wired vs Nova Pro Wirelles

Reaksiyon skoru
3
hocamlar önceliğim oyun ses farkı kabloluda daha iyi diyolar ama kulağın çok hassassa fark edersin deniliypr oyunda ses kasayım cs valo tam net kestireyim ve info vereyim yeter kablolu mu lablosuz mu çok arada kaldım bi yanım lablosuz rahatlığı diyor bi yanım kablolu mikrofonu ve sesi daha iyi diyor deneyimi olan yardımcı olursa çok sevinirim

hocamlar önceliğim oyun ses farkı kabloluda daha iyi diyolar ama kulağın çok hassassa fark edersin deniliypr oyunda ses kasayım cs valo tam net kestireyim ve info vereyim yeter kablolu mu lablosuz mu çok arada kaldım bi yanım lablosuz rahatlığı diyor bi yanım kablolu mikrofonu ve sesi daha iyi diyor deneyimi olan yardımcı olursa çok sevinirim
hocam hissetmek imkansız gibi , kablosuzun rahatlığını alınca kablolu kullanmazsınız bile.

Hocam artık çok gelişti kablosuz milisaniye gecikmesi oluyor insan kullağı fark etmez böyle birşeyi söylediğiniz kablosuzlarda üst segment üzmez sizi merak etmeyin şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın

Hocam artık çok gelişti kablosuz milisaniye gecikmesi oluyor insan kullağı fark etmez böyle birşeyi söylediğiniz kablosuzlarda üst segment üzmez sizi merak etmeyin şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın
anladım hocam sağolasın kablonun miki daha iyi sanırım ama aman aman bişry beklemiyorum tercihim wirelessten yana o zaman

anladım hocam sağolasın kablonun miki daha iyi sanırım ama aman aman bişry beklemiyorum tercihim wirelessten yana o zaman
Hocam yayın açmıyormasınız veya kayıt almıyorsanız böyle bir kulaklığım mici bence gayet yeterli testleri izlersiniz ve basit bir ekolayzer ile de halledersiniz diye düşünüyorum

bunları alacağına hyperx cloud 3 s al bunlardan ses kasma noktasında çok çok iyi

pişman olmam dimi hocam keşke kablolu alsaydım diye benim de içim kablosuzdan yana
pişman olmazsınız hocam ,bu segmentteki kulaklıklarda kablolu ile kablosuz arasındaki gecikmeyi hissediyorum diyen sallıyordur. Alın güzelce kullanın

pişman olmam dimi hocam keşke kablolu alsaydım diye benim de içim kablosuzdan yana
Bu tarz üst segment ürünlerde fark etmeniz imkansız ben kablolu nova 1 den Razer Blackshark V2 Pro 2023 e geçtim aşırı memnunum. Kablosuzluğun rahatlığı ve özgürlüğü muazzam bir şey.

Düz pro ve pro wireless ı deneyimlediğimde arada gram fark hissetmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,414
Üyeler
190,368
Son üye
Lector
Geri